Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-partner til Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
12-06-2019

Vil du bidrage med høj faglighed i en HR-afdeling, som leverer strategiske og driftssikre HR-ydelser til Aarhus BSS?

Aarhus BSS, Aarhus Universitet leverer førende forskning inden for de erhvervs- og samfundsvidenskabelige discipliner og uddanner kandidater, som er eftertragtede på både det danske og internationale arbejdsmarked. Som HR-partner understøtter du fakultetets kerneopgaver, når du som ledelsens sparringspartner rådgiver om og sagsbehandler på en bred vifte af HR-opgaver.

Ledelsesrådgivning og sagsbehandling
Vores nye HR-partner skal rådgive ledere på fakultetets institutter og administrative center om både strategiske og daglige driftsorienterede HR-spørgsmål samt understøtte administration af ph.d.-uddannelsen.

Du varetager sagsbehandlingen og personalejuridisk rådgivning ved personalesager, eksempelvis i forbindelse med sygefravær og svære personalesager. Ligeledes har du rådgivende, igangsættende og udførende opgaver i forbindelse med rekruttering, MUS, APV, lønforhandling, udarbejdelse af ledelsesinformation og sekretariatsbetjening af lokale samarbejdsudvalg.

Din rolle som HR-partner er også at koordinere og sikre høj faglig kvalitet i de opgaver, som afdelingens forskellige teams løser, herunder også løbende procesoptimering. Desuden vil du blive ansvarlig for udvalgte fagområder (for eksempel datakvalitet, sygefravær, journalisering og digitalisering) samt deltage i tværfaglige projekter og netværk på universitetet. Vægtningen af ansvarsområder aftales nærmere afhængigt af kompetencer og erfaring.

Relationsskabende og handlekraftig akademiker
Du har en relevant kandidatuddannelse inden for eksempelvis jura, HRM, statskundskab, ledelse eller lignende med stærke faglige resultater. Du har et solidt kendskab til offentlig forvaltning samt erfaring med personalejura, HR eller offentlig administration.

Du er ambitiøs, og du sætter en ære i at løse dine opgaver effektivt, omhyggeligt og tager ansvar for den samlede opgaveløsning. Du kan hurtigt sætte dig ind i nye regler og komplekse sammenhænge og formidler gældende regler på en praktisk anvendelig måde. Med forståelse for universitetets kerneopgaver finder du de gode løsninger sammen med ledere og kollegaer. Du vil lykkes som HR-partner, hvis du er handlekraftig, fagligt dygtig og kan skabe relationer på en åben og tillidsvækkende facon.

Hvem er vi?
Aarhus BSS HR & Ph.d. er en del af fakultetets administrative center, og vi leverer administrativ HR-service til fakultetets enheder. Vi varetager også ph.d.-administrationen og leverer tillige HR- og studiesupport til fakultetets ph.d.-skole.
I afdelingen er der pt. 15 medarbejdere, herunder både HR-partnere og HR-supportere med forskellig opgave- og ansvarsfordeling, og opgaverne er mange og varierede. Som HR-partner er du sammen med os med til at sikre både den personaleadministrative drift og den strategiske og forretningsorienterede sparring. Du bliver en del af en ambitiøs afdeling, hvor alle tager fat. Omgangstonen er uformel, og vi har et godt fællesskab.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er varig og sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC (med mulighed for indplacering som specialkonsulent) eller anden relevant overenskomst.

Tiltrædelse er mulig pr. 1. august 2019 eller snarest derefter.

Arbejdsstedet er Tåsingegade 1, 8000 Aarhus C.

Yderligere information og kontakt
Du er velkommen til at kontakte HR-chef Trine Bjerregaard Larsen på tlf. 2460 9242 eller e-mail tbl@au.dk, hvis du vil vide mere om os og jobbet som HR-partner.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Mette Fisker Præstegaard, Tlf.: +45 871 52497, e-mail: mfp@au.dk

Du kan læse mere om fakultetet her: Aarhus BSS (http://bss.au.dk/om-aarhus-bss/)

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
12. juni 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
12-06-2019
Kviknummer:
LJA-73438191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed