Menu

Undervisere til EUD/EUX-Business

Viden Djurs

Østjylland
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
31-05-2019

Til vores afdelinger i Grenaa og på Kalø, søger vi pr. 1. august et par nye undervisere til EUD/EUX-Business. Grundet elevtilgang skal vi starte en klasse mere op, så vi kommer til at skulle bruge et par engagerede undervisere, der brænder for at undervise. Der kan blive tale om såvel fuldtids- som deltidsstillinger alt afhængigt af fagkombinationen.

Vi er en lille afdeling med 14 engagerede undervisere, som brænder for at arbejde med unge mennesker og gøre dem klar til fremtidens arbejdsmarked.  

Der kan blive tale om, at du skal undervise i såvel Grenaa som på Kalø og det vil være en fordel, hvis du kan byde ind på flere fag. 

De fag der er mulighed for at byde ind på, er dansk A, virksomhedsøkonomi B, afsætning B, Informatik B, matematik C og markedskommunikation C.

Profil:

Vi forventer at du

  • har en relevant kandidatuddannelse eller en HD ift. din undervisningskompetence
  • har relevant erhvervserfaring
  • brænder for at arbejde med unge mennesker
  • har undervisningserfaring
  • er pædagogisk anlagt
  • at du har humor
  • at du er en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt
  • at du glæder dig til at få nogle nye kollegaer

Ansættelsen er formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Ansøgning fremsendes senest kl. 12 fredag d. 31. maj 2019 på mail til mgbe@videndjurs.dk mærket ”Underviser”. Yderligere oplysning om stillingen og vilkår kan fås hos afdelingsleder Mikkel Bennetzen på 2059 6796.

 

Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for VID Gymnasier og VID Erhvervsuddannelser samt Detaildivisionen og Viden Djurs Skillz, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD er en del af Viden Djurs.

Gem i min profil
Kontakt

Viden Djurs

Mikkel Bennetzen
N. P. Josiassens Vej 44E
Telefon: 87580400
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
31-05-2019
Kviknummer:
LJA-73402589
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Lignende job
Svendborg Erhvervsskole - Skovsbovej
Fyn
Campus Vejle
Syd- og Sønderjylland
ZBC
Midtsjælland