Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp pressemedarbejder til Fødevarestyrelsens presseteam, Glostrup

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Storkøbenhavn
Oprettet:
09-05-2019
Udløber:
27-05-2019

Kan du skrive en pressemeddelelse hurtigt, kort og præcist? Kan du hjælpe medarbejdere og direktører med at forberede sig til interviews med alt fra TV Avisen til regionale medier? Er du fortrolig med krisekommunikation, og kan du indgå i et velfungerende presseteam med to andre kollegaer? Så smid hvad du har i hænderne og send os en ansøgning.

Dine opgaver i presseteamet
Du kommer til at indgå i et presseteam på i alt tre medarbejdere. Alle har aktier i det daglige arbejde med pressemeddelelser, pressehenvendelser, medietræning og nyhedsformidling, men alle har også hver deres særlige ansvarsområde. Dit bliver at hjælpe med at udvikle Fødevarestyrelsens medietræning, herunder at udvikle medietræningskurser til nye profiler, så de trygt og professionelt kan stille op til interviews i tv, radio og den trykte presse, men også at gøre vores medieerfarne eksperter endnu skarpere. De øvrige medarbejdere i teamet har et særligt ansvar for debat og kronikker samt Fødevarestyrelsens sociale medier.

Om dig – fagligt
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og ufravigeligt mindst fem års dokumenteret erfaring med pressearbejde. Det er fint, hvis du har erfaring med fødevareområdet, men vi vægter kommunikationsfaglige kompetencer højere.

Du kan:
• Skrive en pressemeddelelse, så den bliver bragt af medierne
• Udvikle Fødevarestyrelsens medietræning
• På daglig basis medietræne medarbejdere og ledere, inden de interviewes af fx TV Avisen, en regional avis eller Ritzau
• Versionere nyheder til sociale medier
• Finde gode løsninger og kompromisser mellem din kommunikationsfaglighed og vores jurister og faglige eksperter
• Indgå i en turnus, hvor vi skiftes til at have pressevagt uden for normal arbejdstid og i weekenderne.

Om dig – personligt
Vi er en stor styrelse, som tit har mediernes bevågenhed, og du skal kunne holde hovedet koldt, selvom der er meget på spil, og tingene går hurtigt.

Derudover er det vigtigt, at du:
• Kan trives på et kontor med to kolleger, der ofte diskuterer sager, mens nyhederne kører
• Er opsøgende og kan skabe gode relationer til kollegaer i Fødevarestyrelsen
• Arbejder effektivt og lægger vægt på at få gjort dine opgaver færdig til tiden

Er god til at reflektere over din egen rolle – og hvordan du opnår de bedste resultater i den givne kontekst.

Velkommen til Fødevarestyrelsen
Presseteamet er en del af direktionssekretariatet, som består af 14 engagerede og dygtige medarbejdere, der løser opgaverne i en dynamisk atmosfære med en uformel omgangstone. Enheden fungerer som bindeled mellem direktionen og resten af huset og mellem Fødevarestyrelsen og vores departement på Slotsholmen.

Du vil blive ansat på Fødevarestyrelsens adresse i Glostrup.

Hvornår skal du starte?
Vi har brug for dig pr. 1. august.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en specialkonsulentstilling, og ansættelse vil ske efter relevant faglig overenskomst i henhold til gældende regler i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet, og tjenestestedet er i Fødevarestyrelsen, Direktionssekretariatet, Stationsparken 31, 2600 Glostrup.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest mandag 27. maj 2019. Vi forventer at holde samtaler den 6. og 7.juni 2019.

Vil du vide mere?
Så kontakt pressemedarbejder Erik Jepsen på 72 27 66 97 eller kontorchef Karin Breck på 51 72 73 28.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
09-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73204227
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kunst, kultur og sport,
Media
Beliggenhed