Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejerske, vikariat, Ilulissat, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
08-04-2019
Udløber:
20-05-2019

Sundhedsplejerske til Ilulissat (vikariat)

Vil du være med til at varetage sundhedsplejefunktionen i Grønlands nordligste region?

Så kan du se frem til et spændende og udfordrende arbejde, som stiller krav til din faglighed of fleksibilitet. I samarbejde med dine to kollegaer i sundhedsplejen er du sundhedsplejerske for hele Region Avannaa (Nordgrønland).

Jobbet

Sundhedsplejerskefunktionen er alsidig og har mangeartede aktiviteter. Her arbejdes efter fælles faglige retningslinjer. Aktiviteterne omfatter hjemmebesøg, konsultationer på sygehusets klinik, undervisning, fødselsforberedelse, samt konsulentfunktion i ni daginstitutioner. Børneundersøgelser og vaccinationer varetages ligeledes i sundhedsplejen samt skolesundhedspleje med funktionsundersøgelser, sundhedssamtaler og vaccinationer.

Dit primære arbejdsområde er Ilulissat hvor din fysiske placering også er. Dog kan du også forvente et tæt og vigtigt samarbejde med sundhedscentrene i de øvrige byer.

Der er i Det Grønlandske Sundhedsvæsen fokus på tidlig indsats og sårbare familier. Her er etableret tværfaglige samarbejde med respektive instanser og dette specielle arbejde fylder en del af jobbet.

Kvalifikationer

  • Nogle års erfaring som sundhedsplejerske
  • Vant til at arbejde med skolebørn

Hvem er du?

  • Handlekraftig, selvstændig og struktureret
  • Analytisk og trives med komplekse opgaver
  • Gode kommunikative og samarbejdende evner
  • Imødekommende og forstående

Hvem er vi?

Du bliver del af et dygtigt og engageret kollegaskab, hvor medindflydelse på egne arbejdsopgaver er en del af hverdagen. Vi er et regionssygehus i en positiv udvikling, som vi alle bidrager til.

Ilulissat Regionssygehus har 65 ansatte og 21 sengepladser. Vi har en børnestue og tre barselssenge. Herudover er regionssygehuset et fødested med ca. 130 fødsler årligt. Du kan læse mere her:

http://www.gjob.dk/Sundhedsvæsenet/Ansat-på-kysten/Ilulissat 

Region Avannaa

Region Avannaa består af Ilulissat med fire bygder, Uummannaq med fem tilhørende bygder, Upernavik og dens ni bygder samt Qaanaaq med to tilhørende bygder. Om sommeren er vandring, sejlture, fiskeri og hvalsafari populært, mens du om vinteren kan køre hundeslæde, snescooter og opleve nordlyset.

Tiltrædelse 1. august 2019 i et vikariat på seks måneder.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på ttrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg her, www.nun.gl)

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.dk/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201904133

Ansøgningsfrist: 20. maj 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved chefsygeplejerske Ella Skifte på tlf. (+299) 94 71 22 eller på e-mail: ELLA@PEQQIK.GL. Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på e-mail: INGO@PEQQIK.GL. 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

Praktisk information
Oprettet:
08-04-2019
Udløber:
20-05-2019
Kviknummer:
LJA-72351850
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
IT
Beliggenhed