Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cand.odont.'er, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
14-04-2019

Cand.odont.’er til Nuuk

Er du nyuddannet og motiveres du af faglige udfordringer og medarbejderinvolvering?

Så tilbyder vi et spændende og udfordrende arbejde, hvor du vil få alsidig erfaring med både børne og voksentandpleje. I Grønlandstandplejen kan du opnå din ret til selvstændigt virke ved et års ansættelse.

Arbejdsopgaver

Som tandlæge i Nuuk spænder dine opgaver bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art. Du møder og behandler folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Vi har et højt behandlingsniveau og du vil derfor hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne. Desuden følger vi en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, som sikrer kvaliteten og giver nogle procedurer, som du kan støtte dig til.

Du vil opleve, at vi har stort fokus på forebyggende og sundhedsfremmende indsatser, hvor faglig sparring og vidensdeling vægtes højt. Her forestiller vi os, at du bidrager med ideer og viden, som bl.a. er opnået gennem din uddannelse.

Kvalifikationer

  • Vi forestiller os at du er nyuddannet cand.odont.
  • IT på brugerniveau

Hvem er du?

  • Engageret og løsningsorienteret
  • Nærværende og gode kommunikative evner
  • Samarbejder åbensindet og konstruktivt
  • Ansvarsbevidst, struktureret og effektiv

Hvem er vi?

Du bliver del af et ungt team bestående af dygtige og dedikerede kollegaer, som gør en forskel for den enkelte patient. Vi har et godt kollegialt fællesskab og samarbejde på tværs af klinikker og faggrupper, hvilket betyder at her er rigtig gode muligheder for supervision af erfarne tandlæger i Nuuk.

Vores klinikker er moderne med godt udstyr og vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion, ligesom du altid kan få sparring.

Nuuk

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag og du kan også stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren oplever du midnatssolen, mens vandring, fiskeri, hvalsafari og sejlture er populært.

Tiltrædelse: 1. august 2019 eller efter aftale (her er mulighed for at starte tidligere).

Antal ledige stillinger: 2

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation. Vær opmærksom på at søge i god tid, da der kan være længere behandlingstid.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903102 

Ansøgningsfrist: 14. april 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved distriktstandlæge og filialleder Mathilde Karlsen Hansen på tlf. (+299) 34 84 51 eller e-mail MAKH@PEQQIK.GL.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
14-04-2019
Kviknummer:
LJA-71503643
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed