Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafikal regelsagsbehandler

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
03-03-2019

Vil du medvirke til at forbedre jernbanesikkerheden og udvikle fremtidens jernbane?
I sektionen Trafikale Regler søger vi 2 kollegaer, der skal være med til at udarbejde, udvikle og vedligeholde de trafikale regler for S-banen og fjernbanen. Trafikale regler er en del af området Kvalitet & Sikkerhed.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver og god mulighed for at være med til selvstændigt at præge dem. Vi har et tæt fagligt og kollegialt samarbejde i sektionen og udfordrer hinanden i vores faglige og personlige udvikling.

Trafikale regler og systematisk vurdering af jernbanesikkerheden
Som vores nye trafikale regelsagsbehandler, skriver, udvikler og vedligeholder du de trafikale regler. I sektionen varetager vi Sikkerhedsreglementet (SR), de operationelle regler for S-banen (ORS) og de operationelle regler for fjernbanen (ORF), men dit fokus vil især være på ORF og/eller SR. ORS er implementeret på den første strækning mellem Jægersborg og Hillerød, mens ORF implementeres løbende i Øst- og Vestdanmark fra 2018.

Du får ansvaret for at formulere og godkende ændringer af de trafikale regler til optimering af jernbanesikkerheden. Du får input til ændringerne fra forskellige enheder og programmer, herunder Signalprogrammet, Elektrificeringsprogrammet og den nye bane, København-Ringsted. Du samarbejder med konsulenter, specialister, instruktører og teknikere fra Banedanmark samt eksterne samarbejdspartnere, så det er vigtigt at du taler og skriver dansk på et højt niveau og engelsk på et rimeligt niveau.

Som medarbejder i Trafikale Regler bidrager du til gennemførelsen af prøvekørsler og test af infrastrukturen, hvor de nye og kendte regler testes i forhold til de jernbanetekniske løsninger. Det betyder, at der i perioder kan være arbejde, som ligger uden for normal arbejdstid.

Du har mulighed for at vælge arbejdsplads enten i København eller Fredericia.

Vi glæder os til at tage imod dig
Vi er 12 medarbejdere i sektionen, som arbejder med trafikale regler og tilsyn med vedligeholds- og anlægsarbejder. Det faglige niveau er højt, og hverdagen er præget af et stort engagement i udviklingen af en sikker, attraktiv og effektiv jernbane.

Struktureret og kvalitetsbevidst
Du er en holdspiller, og du trives godt i samarbejde og samspil med andre. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt og er god til at danne relationer.

Du er god til at lytte, du arbejder omhyggeligt og har en analytisk tilgang til opgaverne. For at få succes skal du kunne bearbejde, dokumentere og formidle de trafikale regler på en klar og tydelig måde.

Du har erfaring fra S-banen eller fjernbanen, og vi foretrækker, at du har en sikkerhedsuddannelse med kompetence som stationsbestyrer, trafikleder, lokomotivfører eller tilsvarende. Har du tidligere arbejdet som instruktør, underviser, teknisk eller administrativt med de trafikale regler (SR, ORF eller ORS), CBTC (det nye signalsystem på S-banen) eller ETCS (det nye signalsystem på fjernbanen) er det en fordel, men ikke et krav.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret mellem løngruppe 3, sats 1, Hovedstad, hvor basislønnen pt. udgør 321.657,00 kr. årligt og kr. 26.804,75 månedligt og løngruppe 3, sats 3, Hovedstad, hvor basislønnen pt. udgør 369.138,00 kr. årligt og 30.761,50 kr. månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret mellem løngruppe 3, sats 1, Provins, hvor basislønnen pt. udgør 311.935,00 kr. årligt og kr. 25.994,58 månedligt og løngruppe 3, sats 3, Provins, hvor basislønnen pt. udgør 369.138,00 kr. årligt og 30.761,50 kr. månedligt. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Mikkel Jochimsen eller trafikal regelansvarlig Henrik Dyrvig.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
03-03-2019
Kviknummer:
LJA-70598285
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland