Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikdyrlæge til Internship søges til Universitetshospitalet for Familiedyr

KU - SUND - IKVH - Fr. berg

Storkøbenhavn
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
18-02-2019

Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, KU-SUND, søger en klinikdyrlæge fra 1. maj eller 1. juni 2019.

Stillingen er AC-TAP stilling, der besættes på fuld tid. Stillingen er af 3 års varighed, hvor man efter at have fuldført de første 2 år, får dokumentation for at have gennemført et internship, som kvalificerer til at søge et recidency i Danmark eller i udlandet.

Der vil være en rokeringsordning, således at klinikdyrlægen under sin ansættelse får kendskab til de fleste af hospitalets funktionsområder.

Stillingen er en uddannelsesstilling og indebærer deltagelse i den kliniske undervisning, men er uden forskningsret og -pligt. Arbejdstiden er forskudt i væsentligt omfang, da hospitalet har døgnåbent. Der vil derfor være inkluderet både dag-, aften- og nattevagter i både hverdage, weekender og helligdage.

Arbejdsopgaver
Klinikdyrlægen skal, i samarbejde med det øvrige hospitalspersonale, varetage alle praktiske forhold vedrørende indsættelse, behandling og hjemsendelse af både hospitalets egne- og henviste patienter, og i øvrigt følge de indlagte patienter under hospitalsopholdet med undersøgelser og behandlinger.

Klinikdyrlægen er i vagterne ansvarlig for varetagelse af hospitalets akutberedskab med indlæggelse og behandling af syge og tilskadekomne dyr samt hospitalets øvrige indlagte patienter.

Klinikdyrlægen skal, efter anvisning fra den undervisningsansvarlige dyrlæge, medvirke til at der er egnet patientmateriale til rådighed for undervisningen, således at Universitetshospitalet for Familiedyr fungerer optimalt.

Desuden kan klinikdyrlægen i mindre omfang blive pålagt administrative opgaver relateret til hospitalets drift.

Der lægges vægt på, at klinikdyrlægen er fagligt motiveret og agter at opnå et højt fagligt niveau, som vedligeholdes og udvides ved selvstudium samt deltagelse i hospitalets undervisnings- og efteruddannelsestilbud. Derudover lægges der vægt på fleksibilitet, da gruppen af klinikdyrlæger tilsammen skal varetage alle hospitalets vagter, og dermed være fleksible til at tage ekstravagter med kort varsel i tilfælde af sygdom.

Stillingen som klinikdyrlæge kræver gode kommunikations- og samarbejdsevner, idet stillingen i høj grad indebærer kontakt til dyreejere, studerende, henvisende dyrlæger, instituttets øvrige sektioner, andre KU SUND institutter samt institutioner uden for KU SUND.

Uddannelseskrav
Ansættelse som klinikdyrlæge forudsætter dansk autorisation som dyrlæge, ligesom erfaring fra klinisk familiedyrspraksis er en forudsætning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Klinikdyrlægens nærmeste foresatte er hospitalschefen.

Ansættelsen er omfattet af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Den Danske Dyrlægeforening.

Yderligere spørgsmål besvares ved henvendelse til Hospitalschef Merete Holst Nissen på e-mail: mehn@sund.ku.dk eller på mobil +45 4047 3587.

Ansøgning med relevante bilag skal være Institut for Klinisk medicin, KU-SUND, i hænde senest den 18. februar 2019. Klik på 'Søg stillingen' i nederst i annoncen for at sende din ansøgning.

Dokumentation for dyrlægeautorisation skal medsendes. Det er kun elektronisk indkomne ansøgninger, der vil komme i betragtning. Samtaler afholdes den 27. februar 2019.

Københavns Universitet ønsker at afspejle mangfoldigheden i samfundet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset alder, handicap, køn, nationalitet, race, religion eller seksuel orientering.

Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
18-02-2019
Kviknummer:
LJA-70215991
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland