Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til styrkelse af socialt miljø for erhvervsskole elever

Esnord - Milnersvej

Nordsjælland
Oprettet:
23-01-2019
Udløber:
22-02-2019

På Esnord byder vi hvert år velkommen til ca. 1000 grundforløbselever, som ønsker at følge drømmen om at blive faglært, og på Esnord prioriterer vi, at fagligheden bl.a. understøttes gennem et godt studiemiljø for eleverne. Og det er her vi har brug for dig!


Vi har brug for en Studentermedhjælper, der først og fremmest har lyst til at arbejde med unge. Du skal synes det er sjovt at motivere unge til at være aktive i det sociale arbejde på skolen, og selvfølgelig være et energibundt, der smitter af på dine omgivelser. Du får typisk også mange ideer, og så er du også god til at strukturere din tid, så der faktisk også handles på de ideer og aktiviteter, som du beslutter sammen med Esnord-eleverne.

Konkret skal du assistere til fremdrift i elevrådet, og være omdrejningspunktet til planlægningen af de fælles samlinger, erhvervsuddannelserne har på tværs af de 16 erhvervsuddannelser i Hillerød.
Det er dig vi leder efter, hvis du:

  • Har lyst til at arbejde med unge
  • Sprudler af energi
  • Er struktureret og handlekraftig
  • Er selvstændig og ansvarlig

Du skal regne med at opgaverne typisk kan klares inden for et gennemsnit på 5 timer pr. uge. Du har mulighed for selv at disponere, hvordan timerne planlægges. Du ansættes som timelønnet Studentermedhjælper.

Ansættelse og aflønning
Til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Finansministeriet.

Ansøgning
Har du spørgsmål,
send mig en mail eller sms – jeg glæder mig til at høre fra dig:

Tina Steinbrenner , Uddannelseschef, tlf. 24869901, mail: tst@esnord.dk

Stillingen søges via skolens hjemmeside http://www.esnord.dk under "Om skolen" og ledige stillinger.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende - stillingen ønsket besat snarest muligt.

Esnord er et uddannelsescenter med et bredt udbud af ungdoms- og efteruddannelser inden for byggeri, transport, teknologi, fødevarer, handel og kontor og forretningsservice samt HHX, HTX og 10. klasse. Uddannelserne er fordelt på flere adresser i Nordsjælland. Skolen har ca. 2.500 årselever og ca. 340 ansatte.Praktisk information
Oprettet:
23-01-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-69994814
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Andre jobs fra samme virksomhed