Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du understøtte Lean-implementering i Landbrugsstyrelsen?

Landbrugsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
27-01-2019

Landbrugsstyrelsen har det seneste år flyttet sig markant med implementering af Lean. Lean er implementeret i sagsproduktion, policy udvikling, stabsfunktioner, herunder en stor IT-afdeling. Har du lyst til at være en del af en omfattende transformation og få en bred kontaktflade med ledere og Lean ambassadører? Så er jobbet måske noget for dig.

Facilitere og understøtte implementering af Lean
Du bliver ansat i Team Lean & Proces i enheden Data & Analyse og skal understøtte teamets arbejde med Lean implementering i hele Landbrugsstyrelsen. Dine opgaver er:

  • arbejde med implementering af Lean (fokus er på driftsstyring og -ledelse, procesoptimering og løbende forbedringer) i mange forskellige miljøer fra produktion til policy udvikling
  • facilitere workshops og kompetenceudvikling for andre teams og enheder
  • understøtte Lean ambassadører og ledere, så de har kompetencerne til at drive Lean implementeringen
Du bliver en del af et team på 5 kollegaer, som også arbejder med Lean og procesoptimering i hele styrelsen. Vi har lokationer flere steder i landet, blandt andet i Sønderjylland, og du må forvente rejsedage hver måned til Sønderjylland.

Stærk fagspecialist indenfor Lean
Du er et perfekt match, hvis du har kendskab til Lean, både driftsledelse, procesoptimering og løbende forbedringer og forståelse af Lean i en offentlig, politisk ledet organisation. Du har fokus på at kompetenceudvikle Lean ambassadører i alle enheder, så de kan understøtte Lean implementeringen, støtter og rådgiver ledere i Lean implementeringen og give ledere feedback. Du er dygtig til implementering og facilitering, får energi af at være i kontakt med mange og indgå som del af et team.

Enheden Data & Analyse og team Lean & Proces
Vi understøtter resten af styrelsen med data og analyser blandt andet i forhold til kontrol, erhvervsøkonomi, kunder og business intelligens generelt. Vi er fire teams – Lean & Proces, Økonomisk Analyse, Risiko Analyse og Datawarehouse. Du bliver en del af team Lean & Proces, som har fokus på Lean implementering og på at forbedre kundernes (primært landmænd) oplevelse af Landbrugsstyrelsens services. Enheden består af mange forskellige stærke fagspecialister, som for eksempel økonomer, agronomer, Lean konsulenter og antropologer. Vi sætter pris på høj faglighed og en humoristisk omgangstone.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Der vil være rejsedage til Sønderjylland hver måned.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Stine Wamberg Broch på 91329812.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 27. januar 2019.


Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
27-01-2019
Kviknummer:
LJA-69561899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed