Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nordvest søger faglærer til tømreruddannelsen

EUC Nordvest Bjørnevej

Nordjylland
Oprettet:
31-05-2019
Udløber:
16-06-2019

Har du styr på tømrerhåndværket? Brænder du for at dele din viden med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi søger.

Tømreruddannelsen på EUC Nordvest har et stærkt og engageret team af dygtige undervisere, som vi har brug for at udvide i en periode, grundet god søgning til uddannelsen og en sikring af at alle elever bliver så dygtige de kan. Så kan du dit håndværk og har lysten til at afprøve, hvad du kan med det, så er muligheden der nu. Det bliver selvfølgelig i et godt og tæt samarbejde med teamet. Der vil primært være tale om undervisning på grundforløb, SKP elever og brobygning, men kan selvfølgelig tilpasses dine kompetencer.

Af dig ønsker vi:

  • at du er faglært tømrer
  • at du kan trives i en travl og foranderlig hverdag
  • at du trives i teams og samarbejdsrelationer
  • at du har gode IT-brugerkompetencer (gerne Auto-cad)                          

Ansættelse/aflønning:

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2019 til 31. januar 2020.

Aflønning vil ske i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning:

Der er ansøgningsfrist den 16. juni 2019. Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1917. Send ansøgning her.

Yderligere information:

For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Schlichting på mail til ths@eucnordvest.dk eller tlf. 30106515.

Om EUC Nordvest

EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser.  Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

Praktisk information
Oprettet:
31-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73741910
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed