Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere søges til HHX på Midtbyens Gymnasium

Mercantec

Midtjylland
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
28-05-2019

Brænder du for dit fag? Og kan du formidle din viden til unge mennesker?

Midtbyens Gymnasium søger lærere til undervisning i informatik, erhvervsjura, matematik og idræt primært på HHX. Der er tale om faste stillinger med tiltrædelse pr. 1. juli 2019.

På Midtbyen Gymnasium kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning. Vi har et bredt fagligt og tværfagligt samarbejde, og vi har stort fokus på elevernes læring, lærernes kompetenceudvikling inden for blandt andet pædagogik, formidling og faglighed samt udvikling af nye områder, projekter og teknologier.

Vi tilbyder dig et job med mange muligheder i et dynamisk og godt socialt arbejdsmiljø med moderne undervisningsfaciliteter. Vi har samlet set ca. 950 elever og 80 ansatte fordelt på HHX, HTX og EUX, og Midtbyens Gymnasium er generelt inde i en positiv udvikling med stigende elevtal.

Du kan læse mere om gymnasiet og vores studieretninger her

Om dig
Du har en lang videregående uddannelse, som giver dig kompetence til at undervise i ét eller flere af ovenstående fag.

Som person er du fagligt dygtig og en god formidler. Du har pædagogisk interesse, og du har lyst til at arbejde med unge mennesker. Du er kommunikativ og kontaktskabende, du har gode samarbejdsevner, og du indgår gerne i teams på tværs af faggrænser. Du evner at skabe relationer, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Der er som udgangspunkt tale om fastansættelse. Timetallet fastsættes ud fra din fagkombination og elevoptaget.

Tiltrædelse pr. 1. juli 2019.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Hvis du gerne vil have mere at vide om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Anita Thøgersen eller uddannelsesleder Tina Frees.

Vi vil gerne modtage din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via linket ”Søg stillingen” senest den 28. maj 2019. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Praktisk information
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73402310
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed