Menu

Ekstern lektor ved Afdeling for Filosofi og Idehistorie

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019

På Filosofi ved Afdeling for Filosofi og Idehistorie, Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet er en stilling som ekstern lektor i filosofi ledig til besættelse pr. 1. september 2019.

Den eksterne lektor skal varetage kurser på bachelorniveau (særligt BA-tilvalg i Humanistisk organisationsudvikling) og på masteruddannelsen i humanistisk organisationsudvikling.

Ansættelsen er varig med startdato 1. september 2019.

Antallet af kurser og arbejdstimer specificeres et semester ad gangen og samlet inden for et akademisk år må timetallet ikke overskride timeloftet på 500 timer (inklusiv forberedelse og eksamen).

Forberedelse som ekstern lektor er 2,5 timer pr. undervisningstime.

Ansøgeren skal kunne planlægge og gennemføre undervisningsforløb i henhold til studieordningen for filosofi www.studerende.au.dk/studier/fagportaler/arts/studieordninger

Ansøgeren skal kunne redegøre for relevant undervisningserfaring og dokumentere gode faglige kvalifikationer.

Besked om ansættelse/afslag vil blive meddelt ca. 3 uger efter ansøgningsfrist.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Jacob Busc, filjab@cas.au.dk

I ansøgningsformularen vil der være felter, der ikke er relevans for det pågældende opslag. Disse felter kan udfyldes med et vilkårligt tegn eller der kan uploades et blank dokument.

Kvalifikationskrav
Ansættelse som ekstern lektor forudsætter at vedkommende har kvalifikationer på kandidatniveau samt yderligere kvalifikationer på højt niveau, f.eks. særlige specialer, kundskaber eller praksiserfaring opnået gennem ansættelse inden for fagets praksisområde.

Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget.

Formalia

  • Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. (http://www.medarbejdere.au.dk/overenskomst_for_akademikere_i_staten)
  • Vedrørende kvalifikationskrav og stillingsindhold henvises til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter. (http://www.medarbejdere.au.dk/aftale_om_eksterne_lektorer/)

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på www.arts.au.dk


Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
24. maj 2019

 

Gem i min profil
Kontakt

Aarhus Universitet

 
Jens Chr. Skous Vej 7
Telefon: 87150000
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73242185
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
UC Syddanmark, Esbjerg
Syd- og Sønderjylland
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
Midtsjælland