Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorfunktionærer til ny central prøvelsesenhed

Statsforvaltningen, Afdeling Odense

Fyn
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
02-04-2019

Kontorfunktionærer til ny Central Prøvelsesmyndighed i OdenseVil du være en del af et nyåbnet kontor med fantastiske og engagerede kolleger så læs videre her.

Til vores nyetablerede centrale myndighed, hvor vi påser ægteskabsbetingelserne for udenlandske par, der ønsker at blive gift i Danmark, søger vi lige nu endnu flere dygtige kontorfunktionærer.

Arbejdsopgaver

Som kontorfunktionær i Prøvelsesmyndigheden bliver dine arbejdsopgaver primært at behandle ansøgninger om vielse for alle par, hvor begge ikke er danske statsborgere, eller hvor begge ikke har tidsubegrænset ret til ophold i Danmark. Der kan tillige blive tale om skrankebetjening og mødebooking i mindre omfang.

Vi behandler alle ansøgninger uanset hvor i landet parret ønsker at blive viet.

Du skal i sagsbehandlingen påse at betingelserne for at indgå ægteskab er opfyldte, herunder at der ikke er mistanke om proformaægteskab eller misbrug af rettigheder.

Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at arbejde i et travlt og til tider hektisk miljø, hvor der stilles krav til både kvaliteten i arbejdet samt effektiviteten.

Ansøgere med særlige sprogkundskaber herunder gode engelsk og tyskkundskaber vil blive foretrukket. Du bedes i din ansøgning tydeligt angive eventuelle sprogfærdigheder.

Vi forventer at du:

  • Har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig bagrund.

  • Er effektiv og målrettet.

  • Kan håndtere et stort sagsflow.

  • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt.

  • Er omstillingsparat.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i et nyt kontor præget af høj faglighed.

  • Muligheden for at blive en del af et dynamisk team med gode kolleger og højt til loftet.

  • Et arbejdsliv hvor ikke to dage er ens.

  • Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.(HK).

Arbejdsstedet vil være i Odense.

Stillingerne er på fuld tid.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Britt Egeskov, tlf. 72 56 80 21. Du kan også læse mere om Statsforvaltningens arbejdsopgaver på www.statsforvaltningen.dk.

Ansøgning


Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv, eksamenspairer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside senest torsdag den 2. april 2019.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 9. april 2019.

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.Praktisk information
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
02-04-2019
Kviknummer:
LJA-71324541
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn