Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-chef

Unique Consult Danmark A/S

Nordjylland
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
24-03-2019

Kan du stå i spidsen for udviklingen af HR i en uddannelsesinstitution med 950 ansatte og 9.500 studerende? Så er her en spændende stilling til HR-chefen, der kan kombinere udvikling af medarbejdere, ledelsesstøtte og udvikling af organisationen.   

Som HR-chef hos UCN bliver du ansvarlig for ledelsen af UCN´s HR-afdeling bestående af 15 højt kvalificerede medarbejdere. Du får ansvaret for HR-området i hele organisationen og indgår i fællesadministrationens ledergruppe. Du forventes at sikre en løbende udvikling og implementering af HR tiltag der skal understøtte UCN som en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. En af dine centrale opgaver er at videreudvikle HR-afdelingen og understøtte medarbejdernes fortsatte udvikling. En anden vigtig opgave er at sikre et godt arbejdsmiljø og at fastholde og udbygge UCN som en af landsdelens mest attraktive arbejdspladser. Du kommer til at arbejde i et professionelt, men uhøjtideligt miljø. Der er højt til loftet og store muligheder for selv at påvirke jobbet. Du vil opleve en organisation i udvikling og en aktiv hverdag omgivet af engagerede kollegaer.

I den forsatte udvikling af HR-afdelingens rolle kommer du til at fokusere på:

 • Transaktionelle aktiviteter (driftsopgaver): fastholdelse og udvikling af et højt niveau af personale- administrative opgaver
 • Ledelsesstøtte: rådgivning og support til UCN’s ledere på alle niveauer
 • Understøtte UCN’s organisatoriske udvikling: hjælp til at nå UCN’s langsigtede mål gennem strategiske HR-indsatser.

Med reference til professionshøjskoledirektør Poul Højmose Kristensen forventes du sammen med dine chefkolleger at spille en aktiv og konstruktiv rolle i organisationen bl.a. med henblik på at sikre HR-afdelingens positive påvirkning af UCN’s udvikling og fremtid.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Ansvarlig for ledelsen af UCN´s HR-afdeling, herunder enheden UCN Læringsakademi
 • Udvikling af UCN’s HR-strategiske tiltag og HR-politikker
 • Ansvar for institutionelle kompetenceudviklingstiltag med afsæt i den institutionelle kompetenceudviklingsplan
 • Deltagelse i struktur- og organisationsforandringer
 • Lederudvikling, ledersupport og coaching
 • Løbende optimering af HR-processer
 • Tiltrækning, udvikling og fastholdelse af dygtige og kompetente medarbejdere
 • Bidrage aktivt til en stærk kultur med klare værdier 

Din baggrund er sandsynligvis en stilling som HR-chef, konsulent eller lignende. Det er afgørende, at du som HR-chef har stærke menneskelige værdier, og at du er i stand til at skabe tillid og troværdighed omkring din person og stilling – både som leder for HR-afdelingen og på tværs af UCN’s organisation. Du besidder stærke organisatoriske og strategiske evner, og du er vant til at spille en central rolle i forbindelse med forandrings- og omstillingsprocesser. Du har gode analytiske evner og en stor forretningsforståelse. Du forstår at skabe retning, følgeskab og bevare overblikket i en travl hverdag med mange interessenter. 

Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring med ansvarsområder, der matcher denne stilling.

Som person er du en god leder, en ildsjæl, og du sætter en ære i at nå dine mål. Du er optaget af at udvikle mennesker både fagligt og personligt. Det er afgørende, at du som HR-chef har stærke menneskelige værdier, og at du er i stand til at skabe tillid og troværdighed omkring din person – både på leder- og medarbejderniveau.

UCN tilbyder en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdssted: UCN, Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby +45 21 77 23 44 eller Director Jens Erik Hedegaard +45 22 44 04 06. Du er også velkommen til at kontakte professionshøjskoledirektør hos UCN Poul Højmose Kristensen +45 72 69 01 01. Ønskes uddybende virksomheds- kandidat- og stillingsbeskrivelse, kan dette rekvireres ved at rette henvendelse til Unique Human Capital.Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfristen for denne stilling er d. 24.3.2019

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
24-03-2019
Kviknummer:
LJA-71252359
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed