Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig juridisk konsulent til ledelsesbetjening i Skattestyrelsen

Skatteforvaltningen, Høje-Taastrup, Helgeshøj Allé 9

Storkøbenhavn
Oprettet:
01-03-2019
Udløber:
15-03-2019

Vil du være med til at løfte Skattestyrelsens opgave med at hjælpe virksomheder med at betale korrekte skatter og afgifter til tiden? Har du blik for detaljen, sans for kvalitet i skriftlige leverancer og politisk tæft? Mestrer du det store overblik samtidig med at have blik for detaljernes betydning? Så bliv en del af Ledelsessekretariatet Erhverv i Skattestyrelsen.

En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø
Vi søger en dygtig og engageret kollega, som med stort gå-på-mod, solid akademisk baggrund og skarpe formuleringsevner vil bidrage til vores opgaveløsning og faglige udvikling. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem politik, administration, drift og udvikling for at bidrage til at sikre effektive rammer, der understøtter rettidige og korrekte skattebetalinger hos erhvervsvirksomhederne, samt understøtte virksomhedernes vækst og fokus på egen kerneopgave.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udarbejde juridiske notater og anden juridisk rådgivning samt sparring med ledelsen
  • følge op på anbefalinger fra f.eks. Rigsrevisionen og Folketingets Ombudsmand
  • koordinere høringer over ny lovgivning og sagsbehandle aktindsigts- og indsigelsessager
  • koordinere persondatasagsbehandling i Erhverv
  • udarbejde og kvalitetssikre oplæg i forbindelse med minister- og ledelsesbetjening, herunder udarbejdelse og kvalitetssikring af samrådsmateriale, folketingssvar, rapporter mv.

Du vil få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af hele Skattestyrelsen og departementet.

Faglig, professionel og fleksibel
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand. jur., cand.merc.jur eller lignende. Samtidig har du en god forståelse for juridiske og organisatoriske problemstillinger, og vi ser gerne, at du har solid erfaring fra f.eks. departement, styrelse eller anden offentlig organisation. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har et par års erfaring med ledelsesbetjening fra en lignende stilling.

Herudover forventer vi, at du:

  • er grundig, analytisk stærk og kommunikativt skarp og evner at sætte dig hurtigt ind i nyt stof og se sammenhænge, udfordringer og løsninger på tværs
  • evner at sætte juraen i en organisatorisk kontekst og har god forståelse for beslutningsprocesser og interessenthåndtering
  • er imødekommende, serviceminded og god til at samarbejde og koordinere på tværs af faglige og organisatoriske skel
  • er selvstændig, initiativrig, robust og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines.

Om os
Skattestyrelsens fagområde Erhverv har til formål at understøtte arbejdet med at gøre det nemmere for erhvervsvirksomhederne at betale den rigtige skat til tiden. Fagområdet Erhverv understøtter dette arbejde gennem involvering og tilfredshed i målgruppen for derigennem at sikre en løbende udvikling af en effektiv administration.

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet Erhverv, og dermed en aktiv spiller i arbejdet med at yde sekretariatsbistand og ledelsesstøtte til Erhvervsskattedirektøren og fire underdirektører ift. daglig drift og strategisk udvikling. Vi arbejder med styring, planlægning, koordinering, og er det udførende led på tværgående opgaver for forretningsområdet Erhverv, der har ca. 700 medarbejdere på adresser i hele Danmark.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på faglighed, udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 15. marts 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henriette Benzon Bang på tlf. 72 37 30 42.

Vi forventer at inddrage en opgavecase samt personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ledelsessekretariatet ligger på Helgeshøj Alle 9, 2630 Høje Taastrup.


Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
01-03-2019
Udløber:
15-03-2019
Kviknummer:
LJA-71146907
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Slots- og Kulturstyrelsen
Storkøbenhavn
Andre jobs fra samme virksomhed