Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til Vedligeholdelsesøkonomi

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
25-02-2019

Ønsker du kompetence- og adgangsgivende erhvervserfaring indenfor økonomi i en stor offentlig virksomhed?

I Banedanmark har du muligheden for som studerende at tage del i at løse de mange opgaver, der hører til effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen for Vedligeholdelsesøkonomi, hvor vi er i alt 10 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks vedligeholdelsesaktiviteter.

Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig fordelt over 2-3 dage med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager bredt i arbejdet i Vedligeholdelsesøkonomi.

Økonomisk styring i praksis
Som studentermedhjælp hjælper du til i den løbende budgetlægning- og budgetopfølgning. Dit arbejde vil primært være indenfor områderne løncontrolling, månedsrapportering, diverse analyser og procesbeskrivelser.

Du får derfor et tæt samarbejde med alle i Vedligeholdelsesøkonomi, og der er mulighed for selv at præge opgaverne og gennemføre analyser fra start til slut. Med tiden kan du få en række selvstændige ansvarsområder.

Analytisk stærk profil
Du er i gang med en samfundsøkonomisk uddannelse og mangler 1-3 år af din uddannelse. Du ønsker at få noget konkret erfaring indenfor økonomi og du besidder gode formuleringsevner i såvel skrift som tale. Herudover har du en god talforståelse kombineret med gode it-evner. Du har lyst til at arbejde med økonomiske analyser og bearbejde talmateriale. En stor del af dit arbejde vil foregå i Excel og et godt kendskab hertil er en fordel.

Du har en skarp analytisk sans og er omhyggelig med dit arbejde. Du er god til at samarbejde med forskellige mennesker, da du skal understøtte dine kollegaer i deres arbejde samt have snitflader til økonomimedarbejdere i andre dele af virksomheden. Derudover udviser du en stor selvstændighed og går gerne til nye opgaver på eget initiativ.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, som er 123,19 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere så kontakt sektionschef Allan H. Andersen. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
25-02-2019
Kviknummer:
LJA-70598309
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland