Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Effektive naturfaglige sagsbehandlere til projektstøtteordninger i Tønder

Landbrugsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
17-02-2019


Har du lyst til at arbejde med tilskudsordninger, hvor formålet er at støtte udviklingen af landbruget og styrke miljø- og klimaindsatsen? Og vil du sagsbehandle skovfaglige støtteordninger med EU medfinansiering til glæde for erhvervet og vores kunder? Så er du måske en af vores to nye faglige medarbejdere.


Stor betydning for vores samfund
Dine kerneopgaver er at sagsbehandle ansøgninger om tilsagn, ændring og udbetaling i samarbejde med de øvrige skovfaglige sagsbehandlere, så vi kan udbetale tilskud til gode projekter i hele Danmark. Du sørger for hurtig og effektiv sagsbehandling af høj faglig kvalitet. Dine vigtigste opgaver er at:

  • Sagsbehandle støtteordningerne
  • sikre sagsbehandlermål og optimal sagsbehandling
  • bidrage til kvalitetsudvikling og instrukser
  • være i dialog med og give vejledning til vores kunder
Du får en hverdag, hvor du arbejder med sagsbehandling, som kræver god skovfaglig indsigt. Din arbejdsdag er varieret, fyldt med spørgsmål og faglige ad hoc opgaver. Du får samarbejdsflader på tværs af styrelsen og eksterne samarbejdspartnere som fx Miljøstyrelsen.


Skov- og Landskabsingeniør eller tilsvarende naturfaglig baggrund
Du har en naturfaglig baggrund som skov- og landskabsingeniør, biolog eller har opnået et tilsvarende solidt fagligt fundament fra flere års erfaring i et lignende job med stor interesse for skovfaglig sagsbehandling. Du er god til at samarbejde professionelt, byder gerne ind på nye opgaver og har en positiv tilgang - også i situationer med større udfordringer.


Du mestrer balancen mellem at være en god handlekraftig afslutter og kan sikre høj faglig kvalitet. Din tilgang er struktureret og analytisk. Du har flair for både økonomi, tal, gode skriftlige formuleringsevner, masser af handlekraft og bidrager positivt til at nå de fælles tilsagns- og udbetalingsmål – selv i en travl og omskiftelig hverdag.


Hvis du også har kendskab til en eller flere sagsbehandlingssystemerne; CAP-TAS, TILSKOV, SagsGIS og WorkZone (Captia) er det en fordel.


Vand & Natur Tilskud - hurtig og effektiv support af høj faglig kvalitet
Du bliver en del af enheden Vand & Natur Tilskud med 25 medarbejdere. Vi arbejder i et attraktiv miljø i den gamle kaserne i Tønder. Der er en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.


Vores kunder er landmænd, skovejere, Naturstyrelsen og kommuner i hele landet. Vi administrerer ordningerne Private skovrejsning og N2000 Bæredygtig skovdrift, Kvælstof- og fosforvådområder, Minivådområder, Lavbundsprojekter, Landskabs- og biotopforbedrende beplantninger, Bilag IV arter, Natura 2000 og 20-årig fastholdelsestilsagn for i alt 560 mio. kroner årligt.


Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.


Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pioner Allé 9, 6270 Tønder.


Vi søger to medarbejdere til henholdsvis en tidsbegrænset ansættelse frem til 31. december 2019 samt til en fast stilling.


Stillingerne ønskes besat snarest muligt.


Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Søren K. Pedersen på telefon 61 88 79 20.


Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.


Ansøgning
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 17. februar 2019.


Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 22. februar 2019.


Praktisk information
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70247587
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug,
Salg
Beliggenhed