Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Digitaliseringsstyrelsens nye juridisk stærke kontorchef?

Digitaliseringsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
23-05-2019
Udløber:
26-05-2019

Danmark er verdensmestre, når det gælder en effektiv og digitaliseret offentlig sektor. Digitaliseringsstyrelsen spiller en vigtig rolle i at udvikle det digitale Danmark, og samspillet mellem digitalisering og jura er en forudsætning for, at det lykkes. Vil du stå i spidsen for dette arbejde?


Om stillingen
Hverdagen er digital, og lige nu søger vi en kontorchef til vores Kontor for digitaliseringsret, hvor vi har samlet styrelsens juridiske opgaver. Kontoret spiller en vigtig rolle i styrelsen og yder juridisk rådgivning i forbindelse med vores store it-projekter, om kontraktstyring og udbud samt ved aktindsigter. Arbejdet med databeskyttelsesret – herunder styrelsens DPO – bor også i kontoret.

Du får ansvaret for styrelsens lovarbejde både i forhold til vores egne lovforslag og ved høringer fra andre ministerier.
I kontoret har vi også ansvaret for styrelsens arbejde med at sikre klare juridiske rammer for digital forvaltning på tværs af staten blandt andet gennem indsatser for mere digitaliseringsklar lovgivning og arbejdet med dataetik.

Om dig
Vi søger dig, der har interesse for samspillet mellem jura og digitalisering. Du har en solid juridisk baggrund – og navigerer trygt i forvaltnings-, udbuds-, og databeskyttelsesret. Du skal derudover gerne have dokumenteret ledelseserfaring og være god til at navigere mellem mange forskellige fagligheder og med en lang række interessenter.

Vi forventer desuden, at vores nye kontorchef:
• er en dygtig personaleleder, der har medarbejdernes trivsel,
performance og kompetenceudvikling i fokus
• er samarbejdsorienteret, konstruktiv og har gode forhandlingsevner
• har politisk flair, er god til at skære sager til og har erfaring
fra den offentlige sektor
• tager ansvar for at skabe resultater.

Om os
Du bliver kontorchef for Kontor for digitaliseringsret, hvor vi er en teamleder og 26 dygtige medarbejdere. Vi arbejder indgående med forvaltningsretlige opgaver, herunder lovfortolkning, høringer og aktindsigter, alle typer opgaver vedrørende udarbejdelse af lovforslag og administrative forskrifter, rådgivning om databeskyttelse samt om kontrakter og udbud. Sekretariatet for digitaliseringsklar lovgivning er også placeret i kontoret.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

Du kan læse meget mere om os og vores arbejde på www.digst.dk.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne og rammerne i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, graden HEMMELIGT, og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte vicedirektør Marianne Sørensen på 21 78 16 32 eller MAR@digst.dk.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores rekrutteringssystem og knappen ”Søg her”. Ansøgningsfristen er torsdag d. 23. maj 2019.

Vi forventer at holde 1. samtaler mandag d. 27. og tirsdag d. 28. maj. Vi ser frem til at byde vores nye kontorchef velkommen d. 1. august 2019.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
23-05-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-73493957
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse,
Human Resources
Beliggenhed