Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

specialkonsulent til ophavsretsområdet

Kulturministeriet, Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Har du lyst til at arbejde med ophavsret i national og international kontekst og være tæt på de politiske beslutningsprocesser? Har du flair for at arbejde i krydsfeltet mellem jura og politik, og evner du at agere på den internationale forhandlingsscene? Så er du måske vores nye kollega i Jurateamet i enheden Kunst & Kultur i Kulturministeriets departement.

Om jobbet
Du vil komme til at arbejde med politikudvikling, ministerbetjening, udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser, deltagelse i internationale forhandlinger i EU og WIPO samt konkret sagsbehandling i jurateamet i enheden. Endvidere vil du indgå i ministeriets juridiske rådgivningsgruppe, som yder juridisk bistand til de andre enheder i ministeriet, og hvor du bl.a. vil yde bistand til løsning af aktindsigtsanmodninger. Du vil få en bred kontaktflade til andre ministerier samt til aktørerne og organisationerne på ophavsretsområdet.

Stillingen er forbundet med rejseaktivitet; navnlig til Bruxelles i forbindelse med EU-forhandlinger.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et fagligt ambitiøst og velfungerende Jurateam, hvor der er højt til loftet. Teamet består af tre medarbejdere og én chef. Vi har en aktiv sparringskultur og hjælper hinanden, når der er travlt. Vi viser hinanden tillid, og vores omgangstone er præget af omtanke og humor.
Jurateamet varetager navnlig opgaver inden for ophavsret. Da Kulturministeriets DPO er en del af Jura-teamet vil der også være visse persondataretlige opgaver. Vi har en bred palet af arbejdsopgaver. Vi udarbejder lovforslag om ændring af ophavsretsloven og deltager i ikke-lovgivningsmæssige tiltag blandt andet med det formål at fremme et lovligt internet. Endvidere deltager vi i internationalt samarbejde i EU og WIPO.

Vi arbejder målrettet og effektivt med de opgaver, vi skal løse. Faglighed og kvalitet er styrende faktorer for os. Vi lægger vægt på initiativ og på at være en troværdig samarbejdspartner.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Er en erfaren jurist
  • Har godt kendskab til ophavsret
  • Har politisk forståelse, dvs. kan agere i spændingsfeltet mellem jura og politik
  • Behersker engelsk på forhandlingsniveau
  • Har gennemslagskraft og gode kommunikative evner
  • Kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med arbejdet i centraladministrationen.

Du er som person lydhør, omstillingsparat og initiativrig. I en ofte travl hverdag skal du kunne bevare roen og det gode humør.

Departementet lægger vægt på, at medarbejderne har brede kompetencer. Du kan derfor indgå i opgaveløsning på tværs af enhederne i departementet alt efter behov.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en specialkonsulentstilling på fuld tid.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Forventet tiltrædelse er 1. august 2019.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved at kontakte chef for Ophavsret og Jura Nicky Trebbien på tlf. 50 91 77 12 eller mail ntv@kum.dk. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Lisette Sundien på mail lsu@slks.dk.

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 3. juni 2018.

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 24 og 25.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Departementet
Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold til bl.a. de statslige, statsanerkendte og tilskudsmodtagende kulturinstitutioner. Vi er ca. 90 medarbejdere i departementet.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73435195
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
ÅBENRÅ MENIGHEDSRÅD
Syd- og Sønderjylland
Aarhus Universitet
Østjylland
Andre jobs fra samme virksomhed
Storkøbenhavn