Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk sagsbehandler til byggevarer og huseftersynsordningen

Sikkerhedsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
31-05-2019

I Sikkerhedsstyrelsen sætter vi sikkerhed på dagsordenen. Det gør vi med fokus på digitalisering og service. Vi implementerer nye it-værktøjer, der gør det hurtigere at få sine godkendelser som virksomhed, og vi fortæller forbrugere om sikre cykelhjelme, e-cigaretter eller sikkerhedstjek af trampolinen.

Nu mangler vi dig, der uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende, og som ikke er bange for at gabe over mange forskelligartede opgaver. Du skal være sagsbehandler på to af vores vigtige fagområder; nemlig Byggevareområdet og Huseftersynsordningen.

Byggevareområdet er nyt i Sikkerhedsstyrelsen. Vi har overtaget markedskontrollen med alt fra brædder og kabler til røgalarmer fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Du skal være med til at planlægge, hvordan vi bedst sikrer, at byggevarerne lever op til regler og standarder på området.

Huseftersynsordningen har været vores fagområde i ca. to år. Her skal du deltage i et større projekt, der har fokus på at gøre ordningen endnu mere forbrugervenlig. Og på sigt skal du undervise de fagpersoner, der arbejder med ordningen til daglig, så de er klædt på til at varetage opgaven.

Hvad forventer vi af dig?
Du får en plads i afdelingen Produkter 2, som er en del af Center for Markedsovervågning. Vi er 20 kolleger i afdelingen og seks, der arbejder med huseftersyn og markedsovervågning af byggevarer.

Det er ikke noget nemt område. Det er teknisk udfordrende og med mange regler og standarder. Det kræver af os, at hjernen er sat på turbo, og at vi holder næsen i sporet.

Du er den rette person til jobbet, hvis du kan sætte hak ved disse kompetencer:

  1. Du er effektiv. Du har mange kasketter på hos os. Der står både sagsbehandler, projektdeltager og underviser på dit nye visitkort. Det kræver, at du kan navigere i en alsidig arbejdsdag Du arbejder selvstændigt med at nå de fastsatte frister. Samtidig skal du have fagligheden til at dykke helt ned i reglerne. Du finder den korteste vej til målet og tager initiativ til forbedringer. Du er også nysgerrig af natur og søger selv efter muligheder for at forbedre og udvikle dine opgaver.
  2. Din myndighedsforståelse er i top. Du kombinerer din høje faglighed med myndighedsrollen. Du har forståelse for de spilleregler, der gælder for en offentlig myndighed. Du kommer til at være med på hele rejsen i vores sagsbehandling. Fra den allerførste henvendelse fra en forbruger eller virksomhed, til en afgørelse eller behandling i Nævnenes Hus. Du deltager i både det administrative arbejde, i vejledningen af virksomheder og forbrugere, og i planlægningen af de indsatser, vi har på områderne. I alle opgaver husker du, at afsenderen er Sikkerhedsstyrelsen, og at netop dét giver en særlig forpligtelse.
  3. Du får topkarakter for dine samarbejdsevner. Du møder mange af vores interessenter i dit job; forbrugere, virksomheder, byggesagkyndige og andre offentlige myndigheder, og det trives du med. Du forstår deres udfordringer og står klar til at hjælpe med at finde løsninger gennem dialog og samarbejde.
  4. Du kan formidle, så det er forståeligt. Du kender de forskellige målgrupper. Og du er en dygtig formidler, der kan sætte de rigtige ord på både i skrift og tale, så målgruppen forstår det, og kan tage ny, nyttig viden med sig videre ud verden.

Derudover forestiller vi os, at du:
  • er uddannet bygningsingeniør, konstruktør, arkitekt eller lignende
  • har erfaring fra sagsbehandling i en offentlig myndighed eller fra arbejde med huseftersynsordningen
  • måske har erfaring med byggevarer, og gerne kendskab til CE-mærkning, Byggevareforordningen, energi og bæredygtighed for byggevarer og standardiseringsarbejde på byggevareområdet.
Hvad kommer du til at lave?
Du kommer til at arbejde med mange forskelligartede opgaver. Herunder har vi samlet de tre vigtigste. De er:
  • Drift og udvikling. Vi arbejder på at både køber, sælgere og fagpersoner let kan arbejde med og forstå de forskellige elementer i huseftersynsordningen. Du skal være med i projektet og bidrage med din tekniske viden og dit engagement.
Du skal foretage konkret sagsbehandling fx ved gennemgang af huseftersynsrapporter og svare på generelle spørgsmål om ordningen fra både kunder og kolleger. Du kommer til at have daglig kontakt med landets beskikkede bygningssagkyndige og bliver derfor i stand til løbende at vurdere og videreudvikle ordningen.

  • Formidling. Du skal stå for undervisningen af de byggesagkyndige. Du er med til at planlægge indholdet, så vi sikrer, at de dels overholder gældende regler og standarder, dels forstår vores ambition om at gøre ordningen mere (for-)brugervenlig.
  • Markedsovervågning. Du skal foretage markedsovervågning og sagsbehandling i sager om byggevarer. Det betyder, at du skal behandle de henvendelser vi får ind, planlægge og gennemføre vores indsatser. Du skal vurdere, om byggevarerne lever op til regler og standarder på området, og træffe den helt rigtige afgørelse i sagerne.
Sådan ansøger du
Send din ansøgning og dit CV via link på www.sik.dk senest den 31. maj 2019. Vi forventer at afholde samtaler d. 4 og 6. juni.

Du bliver ansat på fuld tid efter gældende overenskomst afhængigt af din uddannelse og baggrund med tiltrædelse pr. 1. august 2019.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til kontorchef eller kontorchef Stine Pedersen på tlf. 25 10 39 66.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Abigael Kingsley Buah på tlf. 91 33 71 92.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
31-05-2019
Kviknummer:
LJA-73357201
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab,
Bygge og anlæg
Beliggenhed