Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kommunikationsmedarbejder til eksterne kommunikation i Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
27-05-2019

Kan du formidle budskaber om sundhedsdata og digitalisering af sundhedsvæsnet i samarbejde med dygtige fagfolk? Og vil du være med til at styrke Sundhedsdatastyrelsens eksterne kommunikation – ikke mindst på internettet?

Om os
Vi er en relativt ny styrelse i Sundheds- og Ældreministeriets koncern med ca. 270 medarbejdere, som arbejder for bedre sundhed gennem brug af data og stærk digital sammenhæng i sundhedsvæsenet. Som medarbejder i Sundhedsdatastyrelsen er du med til at skabe fundamentet for et stærkt dansk sundhedsvæsen.

Stillingen er placeret i Direktionssekretariatet, der består af 20 medarbejdere. Direktionssekretariatet varetager en række tværgående opgaver i Sundhedsdatastyrelsen, herunder økonomi, kommunikation, jura, organisationsudvikling, direktionsbetjening samt styring og strategiudvikling.
Kommunikationsteamet består i dag af tre medarbejdere, der har ansvaret for styrelsens eksterne og interne kommunikation. Dette er en nye stilling, som skal bidrage til at styrke teamets arbejde med at synliggørelse styrelsen.

Dine arbejdsopgaver
Jobbet er meget alsidigt med mange kontaktflader på alle niveauer, og du kommer til at arbejde med de fleste typer af kommunikationsopgaver. Du bistår med det daglige presse- og kommunikationsarbejde, og understøtter resten af organisationen med eksterne og interne kommunikationsopgaver. Dit primære fokus vil være på ekstern kommunikation, og du får en vigtig rolle i forbindelse med udvikling og forbedring af styrelsens hjemmeside, sundhedsdata.dk. Du vil bl.a. få ansvar for udvikling af en engelsk hjemmeside og du kommer til at deltage i arbejdet med at forbedre vores borgerettede kommunikation og lave strategi for sociale medier.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Tage ansvar for udvikling og forbedring af indhold på hjemmesiden sundhedsdata.dk.
 • Hjælpe afdelinger og sektioner med formidling af nyheder om analyser, data mv.
 • Deltage i håndtering af daglige henvendelser fra journalister og øvrige interessenter.
 • Medvirke til styrkelse af proaktiv presseindsats med afsæt i styrelsens budskaber og aktiviteter.
 • Medvirke til kommunikation i forbindelse med projekter og events.
 • Medvirke til profilering på sociale medier.
Dine kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse som journalist, cand.comm., cand.merc. (kom) eller anden samfunds- eller kommunikationsfaglig uddannelse. Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du har en stærk kommunikationsfaglighed, en skarp pen, godt humør og lyst til at samarbejde med direktionen og de faglige afdelinger om at skabe god brugerrettet kommunikation, som sætter Sundhedsdatastyrelsen på landkortet.

Derudover lægger vi vægt på, at du er:
 • En stærk formidler, der har fokus på målgrupper, kommunikationskanaler og relevans for modtageren.
 • Fortrolig med pressens virke – også i forhold til politiske sager.
 • Stærk i brugervenlighed, tilgængelighed og udvikling af hjemmesider.
 • God til at skære en nyhed skarpt.
 • Klar til at formidle komplekse tekster og fagstof i let tilgængeligt og fejlfrit sprog i samarbejde med de fagligt ansvarlige.
 • Erfaren bruger af CMS - vi bruger Sitecore og Sharepoint.
 • Kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver.
 • Vant til at prioritere, strukturere og styre processer.
 • Selvstændig og villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves.
Vi tilbyder
Du bliver en del af et stærkt fagligt kommunikationsmiljø, og du vil få spændende arbejdsopgaver, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af kommunikationsarbejdet. Derudover bliver du en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og højt til loftet.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Journalistforbund.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte presseansvarlig Ib Roslund på tlf. 2225 6980, kommunikationsmedarbejder Anne Keiding på tlf. 3268 9116 eller afdelingschef Steen Heilmann på tlf. 3268 9137.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73327319
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed