Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv kontorelev på Danmarks smukkeste arbejdsplads i Miljøstyrelsens Personaleadministration i Augustenborg

Miljøstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
24-03-2019

Er du en energisk og positiv elev, som kan lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med opgaver for flere områder? Brænder du for at arbejde med løn og personaleadministration i en styrelse, hvor miljøet er i højsæde på en arbejdsplads i det smukke Augustenborg? Så har du nu chancen for at søge et spændende elevjob i Personaleadministrationen, hvor en gruppe engagerede medarbejdere glæder sig til at tage godt imod dig.

Vi søger en kontorelev med speciale i offentlig administration til start den 1. september 2019.

Om os
Personaleadministrationen hører under Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er en central enhed i Miljø- og Fødevareministeriet, der bistår en række af ministeriets institutioner med effektiv løn- og personaleadministration, opgaver fra rekruttering til fratrædelse samt personalejuridisk rådgivning.

Personaleadministrationen flyttede i 2017 til Augustenborg - som en del af den statslige udflytning. Afdelingen består af 19 engagerede medarbejdere. Vores hovedkontor flytter pr. 1. juni 2019 til Odense, så du vil skulle påregne enkelte arbejdsdage i Odense igennem din læretid.

Vi tilbyder
Med en elevuddannelse fra Personaleadministrationen får du en alsidig kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du skal rokere mellem forskellige arbejdsområder i vores løn- og personale afdeling. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.

Uddannelsen veksler mellem praktik på arbejdspladsen og skolehjemophold på Business College Syd, hvor også en EU-relateret studietur til Bruxelles er planlagt. Derudover kan du deltage i relevante interne kurser, både holdundervisning og individuelle e-læringsforløb.

Du vil som elev blive tilknyttet en uddannelsesvejleder, som sørger for oplæring i opgaverne. Du vil ligeledes løbende få feedback på din læringskurve – feedback og erfaringsudveksling er vigtige elementer i dit daglige læringsforløb. Sammen med de andre kontorelever i Miljø- og Fødevareministeriet indgår du i et elevnetværk som mødes 2-4 gange årligt, hvor I udveksler erfaringer på tværs af ministeriet.

Vi forventer, at du har afsluttet og bestået enten
HG2, eller EUX fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration, eller en gymnasial baggrund STX, HF, HTX eller HHX, som suppleres med et EUD-forløb.

Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning

Samtidig forventer vi, at du

  • Har et godt kendskab til og er fortrolig med Office-pakken
  • Er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • Er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid
  • Er positiv, engageret, udadvendt og omstillingsparat
  • Parat til at gribe de opgaver som kommer
  • Klar til en omskiftelig hverdag

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flekstid.

Startlønnen, gældende fra 1. oktober 2018
  • Elever under 18 år: 10.566,92 kr. pr. måned
  • Elever over 18 år: 13.238,00 kr. pr. måned
  • Elever over 25 år: 19.755,58 kr. pr. måned

Der er tale om en uddannelsesstilling, og derfor kan du ikke regne med at blive ansat, når du har afsluttet elevtiden.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide hos uddannelsesansvarlig Annette Fog Müller, tlf. 7254 2403.

Sådan søger du stillingen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, oplysninger om skoleuddannelse, kopi af eksamensbeviser/terminskarakterer samt eventuelle udtalelser senest søndag den 24. marts 2019.

Vi forventer at holde samtaler i uge 14.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

 

Praktisk information
Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
24-03-2019
Kviknummer:
LJA-71464832
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed