Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en visitator til Myndighed, Center for Ældre

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
07-03-2019
Udløber:
20-03-2019

Jobbeskrivelse
Som visitator skal du i høj grad have fokus på hvad der skal til, for at hjælpe borgerne til at leve det liv, de gerne vil, så godt som muligt. 
Borgerne er forskellige, og det samme er deres oplevelser af livskvalitet og mening, og det tilkommer kun borgeren selv at definere det gode liv. 
Derfor er det som visitator din opgave at slå autopiloten fra og lede efter løsninger og muligheder flere steder på en gang. 
Som visitatorer skal vi have øje for hvad der motiverer de borgere vi sidder over for, forstå deres behov, finde deres ressourcer og efterfølgende koble dem sammen til gode løsninger der ligger inden for de lovgivningsmæssige rammer, der er vilkåret for myndighedens handlingskompetence.  

Stillingsbeskrivelse
Du skal visitere til indsatser efter lov om social service §§ 83a og 83 og § 84 m.fl. og fungere som tæt sparringspartner til alle kollegaer i den rehabiliterende organisation og vores mange samarbejdspartnere. Du skal derudover indgå i myndighedsteamets udviklingsarbejde, både i teamet, samt med interne og med eksterne samarbejdspartnere. 

Vi er et myndighedsteam bestående af 12 visitatorer, to demensrådgivere samt en administrativ medarbejder. Alle visitatorerne er sundhedsfagligt uddannet, og har en supplerende visitator basisuddannelse.

Kvalifikationer
Det er en forudsætning, at du: 

 • Har en videregående mellemlang sundhedsfaglig uddannelse
 • Har erfaring med myndighedsopgaver, og at du vil og kan arbejde selvstændigt som myndighedsperson
 • Har gode kommunikative-, samarbejds- og formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt
 • Er sundhedsfaglig stærk, og kan motivere og formidle til både borgere, pårørende og medarbejdere inden for alle faggrupper
 • Har erfaring og er tryg ved brug af IT 
 • Vil deltage i udviklingen på myndighedsområdet
 • Har kørekort.

Kompetencer

Vi ønsker at du:

 • Er motiveret for et job på en arbejdsplads i løbende udvikling og forandring
 • Kan trives og fungere i en uforudsigelig hverdag, hvor der ofte opstår ændringer i det planlagte og hvor der skal jongleres med mange bolde på en gang
 • Er omstillingsparat, fleksibel og ønsker at arbejde i et bredt, tværfagligt team
 • Har et godt humør og brede skuldre - vi arbejder i et spændingsfelt med pres fra flere sider.

Arbejdsopgaver
Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende arbejdsområde, med mange udfordringer og løbende udvikling, både personligt og fagligt
 • En arbejdsplads med et stort berøringsfelt, hvor arbejdsdagen ud over kontakt med borgere, byder på mange forskellige koordinerende opgaver i eget center, på tværs af centrene i kommunen og med tværsektorielle samarbejdspartnere
 • En fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver - under ansvar og i samarbejde med kollegerne
 • Et velfungerende team, hvor der er masser af kollegial sparring, støtte og opbakning
 • En social arbejdsplads med rum til både alvor og humor.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Du bliver ansat i Center for Ældre, Myndighed som har hjemme på Ullasvej 17, 1. sal i Rønne.

Stillingen er på 37 timer og med ansættelse pr. 1. maj  2019, gerne tidligere. 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 20. marts 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå den 21.marts 2019. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Myndighed Tina Elleby Frigaard på 30 18 23 50.

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://Http://næstestopbornholm.dk

 

 

Praktisk information
Oprettet:
07-03-2019
Udløber:
20-03-2019
Kviknummer:
LJA-71365546
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed