Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geografisk fagspecialist

Banedanmark, Amerika Plads 15

Storkøbenhavn
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
13-02-2019

Har du det store overblik, og vil du arbejde i et dygtigt team?

Til vores team, i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig geografisk fagspecialist til Banedanmarks køreledningsanlæg. Du kommer til at arbejde ud fra Banedanmarks afdeling i Ringsted.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team med et stærkt fællesskab. Teamet’s primære opgave er det daglige driftsansvar for køreledningsanlægget og igangsættelse af vedligeholdelsesopgaver.

Vi søger en person, som kan agere effektivt og målrettet i alle tænkelige situationer, så vi kan opretholde en vedligeholdt jernbane, der imødekommer passagerernes og operatørernes krav om tog til tiden.

Du bliver specialisten
Som geografisk fagspecialist får du ansvaret for at foretage inspektioner og tilstandsvurderinger af kørestrømsanlæg. Du kommer til at udføre teknisk sagsbehandling i forbindelse med forespørgsler samt beskrive nødvendige fornyelser af anlæggene på baggrund af tilstandsvurderinger.

Du bliver også ansvarlig for at følge op på fremdriften af vedligeholdelsesarbejdet, du kommer til at deltage i tilsynsmøder med entreprenører og i idriftsættelser samt overtagelse af anlæg til drift, og foretage granskning af anlægsprojekter. Herudover assisterer du den driftsansvarlige person ved behov.

Deltagelse i undervisning af beredskaber, køreledningstekniske kurser m.m. kan forekomme.

Erfaren kørestrømstekniker
Du har en bred kørestrømsteknisk baggrund og et grundigt kendskab til opbygning af køreledningsanlæg med tilhørende returstrømssystemer. Du har endvidere et grundigt kendskab til bekendtgørelse 1608 samt EN50-122. Et generelt godt it-kendskab forventes og erfaring med SAP betragtes som en fordel.

For at opretholde et godt samarbejde i teamet er det vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har gennemslagskraft og er i stand til at holde hovedet koldt, når det går stærkt, og situationen kræver det. Det falder dig også naturligt at arbejde selvstændigt samt at få tingene fra hånden, og du sætter en ære i at se resultaterne af dit daglige arbejde.

Som Geografisk Fagspecialist skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil bl.a. blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafikstyrelsens hjemmeside (www.trafikstyrelsen.dk).

Løn
Er du uddannet maskinmester vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen for Maskinmestre i Land.

Er du uddannet håndværker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Er du uddannet kørestrømstekniker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Jesper Sejerø Hansen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
13-02-2019
Kviknummer:
LJA-70182298
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed