Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistenter/Sanitører

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
04-06-2019

Trives du i rollen som rengøringsassistent/sanitør, har vi 3 ledige stillinger inden for rengøringsområdet på Health, Aarhus Universitet.

Du bliver en del af rengøringsområdet i bygningsservice. I bygningsservice på Health er vi 65 kolleger, hvoraf 46 er tilknyttet rengøringsområdet. Bygningsservice varetager den daglige vedligeholdelse, drift og servicering af bygningsmassen. Health råder over ca. 90.000 kvadratmeter forsknings-og uddannelsesbygninger med nogle af landets mest avancerede laboratorier, eksperimentelle anlæg og forskningsfaciliteter. Vi har et åbent arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på ansvarlighed, engagement og plads til den enkelte.

Dine arbejdsopgaver
Som rengøringsassistent/sanitør er dine primære arbejdsopgaver rengøring af auditorier, laboratorier, øvrige undervisningslokaler, kontorer og toiletter. Vi arbejder ud fra konkrete rengøringsplaner i de forskellige områder af fakultetet.

Du refererer til Rengøringsleder Joan Warthoe.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du har flair for og lyst til at gøre rent. Vi lægger vægt på, at du er stabil og engageret i dit arbejde. Som person er du positiv, imødekommende og har let ved at opbygge tillidsfulde relationer, men kan også blive stående i modvind. Du har et stort drive, du byder ind i forhold til opgaver og evner at prioritere dine opgaver.

Du skal kunne tale og skrive dansk og meget gerne have erfaring med rengøring.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rengøringsleder Joan Warthoe.
Joan Warthoe kan kontaktes mellem kl. 9 – 11 på hverdage på tlf.: +45 9350 8660.

Arbejdsstedet er Healths bygninger i Universitetsparken, 8000 Aarhus C

Stillingerne er på 25 timer ugentligt med tiltrædelse ca. 15 juli

Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 05.00
Der ydes ulempetillæg for arbejdstid før kl. 06.00

Vi forventer at holde samtaler den 14. juni 2019

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant overenskomst.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Vejledning-for-ansøgere_-_teknisk-administrative-stillinger).

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via vores online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
4. juni 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73445070
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Rengøring
Beliggenhed