Menu

Sagsbehandlere til Skatteankestyrelsen i Odense

Skatteankestyrelsen Odsense

Fyn
Oprettet:
07-05-2019
Udløber:
27-05-2019

Har du lyst til at levere en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatte- og vurderingsområdet og dermed styrke tilliden til skattesystemet? Drives du af, at dine opgaver har en direkte betydning for den enkelte virksomhed og borger? Vil du være med til at skabe fundamentet for finansiering af den offentlige sektor? Skatteankestyrelsen vil være Danmarks bedste klagemyndighed, og hvis du kan svare positivt på vores spørgsmål, har vi et job som sagsbehandler til dig på vores lokation i Odense.

Overordnede opgaver
Skatteankestyrelsens sagsbehandlere forbereder klagesager over blandt andet beskatning, moms, told og afgifter, inddrivelse af gæld til det offentlige samt vurdering af fx ejendomme og motorkøretøjer. Vi forventer desuden, at der i kølvandet på et nyt vurderingssystem vil komme en del klagesager vedrørende nye ejendomsvurderinger. Således arbejder vi med forskellige sagstyper, men fælles for vores sagsbehandling er at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser og eventuelt afholde møde med klager. Alt dette danner basis for den rette afgørelse enten i Landsskatteretten eller i et ankenævn.

Bliver du sagsbehandler hos os, får du selvstændige opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. Du kan blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde samtidigt med, at du kan oparbejde generelle kompetencer inden for den juridiske metode. Dit arbejde foregår i tæt samspil med kolleger og personaleleder og sikrer, at Skatteankestyrelsen medvirker til forståelige, ensartede og korrekte afgørelser.

Skatteankestyrelsen er én af Danmarks største juridiske arbejdspladser
I Skatteankestyrelsen lægger vi vægt på det faglige håndværk og den rette balance mellem kvalitet og effektivitet. Det betyder, at vi løbende arbejder med faglighed, ansvarlighed og samarbejde som værdier, og at vi fastholder udsynet, så klageren forbliver i vores fokus.

Vi har gode relationer og et arbejdsmiljø uden spidse albuer. Vores kontorer er som hovedregel på omkring 20 medarbejdere, der er organiseret i teams for at opnå stærke samarbejdsmuligheder og faglige miljøer. Kollegialt har vi i hele styrelsen en uformel omgangstone og et fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden. Vi er sammen om at tage ansvar for vores arbejdsplads, og for at vores lokationer fungerer som én fælles styrelse.

Kan du genkende dig selv i følgende?
Vi søger både nyuddannede og medarbejdere med erfaring. Uddannelsesmæssigt er du fx cand. jur., cand. merc. jur., skatterevisor, skattefagligt diplomuddannet, master i skat/moms eller lignende. Har du erfaring, ser vi gerne, at den kommer fra et job, hvor du har beskæftiget dig med konkret sagsbehandling, har brugt skatte- og/eller forvaltningsretten og har opøvet gode, skriftlige kommunikationsevner.

Du trives med, at målstyring, kollegial sparring og kvalitetssikring er en naturlig del af din arbejdsdag, og du kan stå inde for den kvalitet og effektivitet, du leverer.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster. Vi forventer at ansætte på både fuldmægtig- og konsulentniveau, alt efter dine kompetencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Skatteankestyrelsen, Thomas B Thriges Gade 44-48, 5000 Odense.

Du kan orientere dig på vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan se videoen om Ashti, der startede sin karriere som juridisk sagsbehandler på vores kontor i Aalborg eller læse om Michelle - en erfaren sagsbehandler på Silkeborg-lokationen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV, karakterblad, eksamensbevis og eventuelt øvrige relevante dokumenter. Der er ansøgningsfrist den 27. maj 2019 med henblik på tiltrædelse den 1. september 2019. Vi forventer at afholde samtaler med udgangspunkt i uge 25 2019. Vær opmærksom på, at der kan blive anvendt test i rekrutteringsforløbet.

Oplever du tekniske udfordringer med at ansøge, kan du eventuelt hente hjælp i Statens e-rekruttering.

Vi har desuden andre ledige stillinger på vores lokationer i Silkeborg og København.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Gem i min profil
Kontakt

Skatteankestyrelsen Odsense

 
Thomas B. Thriges Gade 44, st.
Telefon: 33760765
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73154977
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed