Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør til Fødevarestyrelsen, Århus

Fødevarestyrelsen, Århus

Østjylland
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
31-05-2019

Fødevarestyrelsen søger en chauffør til varetagelse af transporten af prøver m.m.

Team af chauffører
Du vil indgå i et team af chauffører placeret ved Fødevarestyrelsens afdelinger i Århus, Vejen og Glostrup. Dette team varetager alle Fødevarestyrelsens transportopgaver mellem vore afdelinger og laboratorier i hele landet og mellem alle slagterier og laboratorier.

Transportopgaverne organiseres af Fødevarestyrelsens laboratorium i Århus, og du vil komme til at referere til laboratoriechefen på dette laboratorium.

Opgaven
Arbejdsopgaverne vil være afhentning og transport af prøver m.m. fra Fødevarestyrelsens kontorer, slagterier og samarbejdspartnere i Nord- og Midtjylland samt transport af prøver fra Jylland til Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted.

Du vil primært skulle varetage transporten i aftentimerne 2 faste dage ugentlig, men der vil også være behov for, at du kan køre på andre tidspunkter af døgnet og på andre ugedage, ligesom du skal kunne vikariere for de øvrige chauffører ved ferie og sygdom. Du vil få mulighed for en vis fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde, og derved hvornår du placerer din kørsel med afhentning og transport af prøver m.v.

Du vil skulle koordinere kørselstidspunkterne med vore andre chauffører i resten af landet.

Øvrige vilkår
Transporten foregår i Fødevarestyrens tjenestevogne (varevogn), som er indrettet specielt til denne opgave bl.a. med køl.

Tjenestevognene er placerede hos Fødevarestyrelsen i Århus, Sønderskovvej 5, 8520 Lystrup, hvor de afhentes og afleveres.

Du vil blive ansat med et minimumstimetal på 10 timer ugentlig.

Du skal være i besiddelse af lille kørekort.

Du skal være en meget stabil og fleksibel person, som har lyst til at varetage denne arbejdsopgave, som har stor betydning for Fødevarestyrelsens analysevirksomhed.

Ansøgningsfrist:
Stillingen vil være opslået til 31. maj 2019. Samtaler foregår i uge 23.

Arbejdssted:
Chaufføren får arbejdssted ved Fødevarestyrelsen, Sønderskovvej 5, 8520 Lystrup.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) samt OAO-S-fællesoverenskomst mellem finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning evt. med andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 31. maj 2019.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere omstillingen er du velkommen til at kontakte laboratoriechef Erik Dahm på 72 27 54 72

Hjemmeside:
www.foedevarestyrelsen.dk

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
31-05-2019
Kviknummer:
LJA-73046310
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed