Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk stærk uddannelsesleder

Social- og sundhedsskolen Fyn, Odense City

Fyn
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
15-05-2019

Kan du sætte handling bag dine ord og motivere ildsjæle, så vi sammen når de bedste resultater? Som uddannelsesleder på Social- og Sundhedsskolen FYN bliver du en del af en dynamisk organisation med store ambitioner – både for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her arbejder vi på at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid – ALTID – kan blive bedre. Og vi går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vores nye uddannelsesleder skal aktuelt varetage den daglige pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse af skolens grundforløb 1 samt grundforløb 2 og hovedforløb på pædagogisk assistentuddannelsen. Du vil stå i spidsen for ca. 20 dedikerede og fagligt kompetente undervisere, som altid sætter eleven i centrum for deres arbejde.

Som uddannelsesleder skal du også indgå i et tæt, udviklende og forpligtende samarbejde med skolens øvrige ledelse om at skabe en ambitiøs og målrettet læringsorienteret skolekultur - og de bedst mulige uddannelser for alle skolens elever. Du vil referere til uddannelseschefen, som har det overordnede ansvar for skolens uddannelser.

Vi forventer, at du:

  • er en professionel pædagogisk leder og drivkraft, som har fokus på at eleverne får det bedst mulige uddannelsesforløb og bliver så dygtige som muligt
  • er en kulturskabende og motiverende personaleleder, der arbejder målrettet med at skabe og sikre professionelle læringsfællesskaber i undervisergruppen
  • har ledererfaring og lederuddannelse svarende til diplomniveau og gerne erfaring med pædagogisk ledelse
  • indgår aktivt i skolens samlede ledelse og bidrager til at løse ledelsesopgaven på tværs af SOSU FYN med udgangspunkt i skolens strategi og værdigrundlag.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har specifikt kendskab til uddannelsesområdet.

Vi tilbyder dig:
  • en dedikeret og fagligt bredt funderet medarbejdergruppe på en dynamisk arbejdsplads, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling.
  • en spændende og til tider hektisk hverdag med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet
  • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver.
Ansættelse pr. 1. august 2019. Stillingen er på fuld tid og uden højeste tjenestetid. Tjenestestedet er aktuelt på skolens lokation i Odense City.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets gældende overenskomst og aftaler, se link herunder:
https://cirkulaere.modst.dk/static/Circular/2015/047-15.pdf
https://cirkulaere.modst.dk/static/Circular/2016/007-16.pdf

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Charlotte Sigurdsson på telefon 61 61 35 02. Information om skolen og skolens uddannelser kan ses på skolens hjemmeside: www.sosufyn.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 15. maj 2019 kl. 10.00. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 21. maj 2019. Eventuel 2. runde afholdes torsdag den 23. maj 2018.

Generelt om skolen
Social- og Sundhedsskolen FYN er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter på fem lokationer i henholdsvis Odense, Middelfart og Svendborg. Vi uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter og udbyder efter- og videreuddannelse til samme faggrupper. Skolen har ca. 160 medarbejdere og forventer i 2019 en aktivitet på omkring 900 årselever. På Social- og Sundhedsskolen FYN er arbejdspladsen røgfri. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund til at søge ledige stillinger på skolen.

Praktisk information
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
15-05-2019
Kviknummer:
LJA-72956533
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources,
Ledelse
Beliggenhed