Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent med speciale i rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
22-03-2019


Er du ekspert i og brænder du for rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere og vil du arbejde i et anerkendt, akademisk miljø med høj faglighed og mange nationaliteter, så finder du dit drømmejob hos Koncern HR på DTU.

Koncern HR er en afdeling med 80 medarbejdere, heraf 15 HR-konsulenter, som supporterer 32 DTU-institutter og enheder med over 6.000 ansatte. Godt 1/3 af medarbejderne er internationale og repræsenterer 101 forskellige nationaliteter.

Tværfagligt samarbejde og forretningsunderstøttende HR-service

Koncern HR er midt i en spændende og krævende udvikling, som stiller krav til en tættere rådgivning af personalelederne. Derfor søger vi en erfaren HR-konsulent med speciale i rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere, der tillige kan supportere ledere med HR-opgaver og forretningsorienteret personaleadministration.

Som HR Konsulent er du et centralt omdrejningspunkt for internationale medarbejdere og gæster. Det er derfor afgørende, at du skaber stærke relationer på kryds og tværs i organisationen og motiveres af at yde forretningsunderstøttende og effektiv HR-service på et højt fagligt niveau. Nogle af ugens dage arbejder du på institutterne og andre dage fra Koncern HR. Derudover forventes det, at du kan træne og vejlede dine konsulentkolleger i rekruttering og onboarding.

Du indgår desuden i et tværgående HR-team med høj faglighed, bestående af en HR-Partner, HR-Konsulent, HR Koordinator, HR-jurist og en HR-udviklingskonsulent. Sammen understøtter I de daglige HR-operative processer på normalt 1-2 institutter og rådgiver instituttets ledere i alt fra rekrutteringsprocessens spæde start til udvælgelse og ansættelse, herunder også om løn og overenskomstforhold. Du vil derudover være fageksperten i indslusning på det danske arbejdsmarked, information om muligheder for medfølgende familier, viden om boligforhold, kultur og trivsel.

Løbende procesudvikling

I tæt samarbejde med personalelederne, bistår du i løsning af HR-opgaver; bl.a. ved brug af vores Oraclebaserede HR system, DTU Employee. Dine primære opgaver er:

 • Rekruttering og on-bording af internationale medarbejdere
 • Vejledning og træning af dine HR-konsulentkolleger inden for dit speciale
 • Support og rådgivning af institutternes ledere vedr. ansættelse og overenskomstforhold
 • I samarbejde med HR-partneren understøtte institutterne i årshjulsopgaver (lønforhandlinger, ferievarsling, trivselsundersøgelser m.m.)
 • Udvikle, kommunikere og implementere nye tiltag inden for dit speciale
 • Lejlighedsvist deltage i brandingaktiviteter af DTU

Professionel og betroet rådgivning


Arbejdet med HR og mennesker kræver vilje og kompetence til et bredt samarbejde samt evnen til at håndtere en vis uforudsigelighed. Koncern HR er en værdsat og betroet samarbejdspartner på DTU, som forventes at være professionel serviceorienteret. Du skal derfor finde det motiverende at levere god, forretningsorienteret rådgivning og være i stand til at prioritere mellem forskellige opgaver og forventninger i løbet af dagen.

Vi forventer, at du:
 • har en akademisk uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau eller anden relevant uddannelse suppleret med efteruddannelse og erfaring inden for HR
 • har solid erfaring inden for de forskellige discipliner ifm. rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere
 • har erfaring med HR-administrative processer, herunder viden om lønforhold og ansættelsesretlig basisviden, fra en større virksomhed, gerne inden for staten, eventuelt universitetsverdenen
 • behersker såvel dansk som engelsk på højt professionelt niveau
 • kan strukturere og prioritere dine opgaver selvstændigt i en travl hverdag
 • er teamplayer og god til at skabe relationer
 • har erfaring med at arbejde i et administrativt HR IT-system, eksempelvis Oracle Cloud eller SAP HR

Din arbejdsplads


Du får god introduktion til jobbet og herefter et spændende og udfordrende job i et internationalt anerkendt, akademisk miljø med stor holdånd og mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi værdsætter høj faglighed, godt kollegialt arbejdsmiljø, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. DTU tilbyder en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Stillingen er en fultidsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den fredag d. 22. marts 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende. Hartmanns A/S bistår i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Senior Business Consultant, Annette Brændstrup Winther fra Hartmanns på +45 4121 1411.

Du kan læse mere om DTU på www.dtu.dk. http://www.dtu.dk/

Alle kvalificerede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
22-03-2019
Kviknummer:
LJA-71241048
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed