Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilsynschef med blik for strategi og drift

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Nord Hadsten

Østjylland
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
27-02-2019

Er du resultatorienteret og kan du stå i spidsen for en engageret medarbejdergruppe med forskellig faglig baggrund? Så er jobbet som tilsynschef i Tilsynscenter Nord lige dig!

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Ledelse og driftsansvar
Tilsynscenter Nord er et af tre tilsynscentre i Arbejdstilsynet. Vi fører tilsyn med alle typer virksomheder og arbejdsopgaver. Vi er på den måde i kontakt med hele arbejdsmarkedet og skal være med til at sikre sikkert og sundt arbejde. En central indsats er besøg på de forskellige virksomheder. Som myndighed træffer vi afgørelser med påbud og evt. bøder, hvis tingene ikke er i orden. Vi giver vejledning og ideer til, at arbejdet kan blive mere sikkert og sundt, og vi husker at anerkende en god indsats.

Som tilsynschef bliver du en del af tilsynscentrets chefgruppe. Chefgruppen arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre tilsynscentrets opgaver. Chefgruppen i TC Nord består af en tilsynsdirek-tør, 4 tilsynschefer og en administrativ chef. Endvidere indgår du i samarbejdet mellem tilsynscentrene og mellem tilsynscentrene og Arbejdsmiljøfagligt Center med henblik på at styrke faglighed, kvalitet og ensar-tethed på tværs af Arbejdstilsynet.

Tilsynsarbejdet er delt i 4 tilsynsgrupper, der hver er organiseret med en tilsynschef og et antal tilsynsførende. Den ledige stilling er som tilsynschef for Tilsynsgruppe 2 og du får det daglige ledelsesansvar for ca. 20 medarbejdere. Tilsynsgruppe 2 dækker flere brancher og fører bla. tilsyn i industrien og landbruget. Du får ansvar for:

 • organisering, planlægning, koordinering.
 • kvaliteten af det faglige indhold i opgaverne.
 • landskoordineringen af implementering af nye politiske initiativer, faglig oprustning og kvalitet på tværs af Arbejdstilsynet for tilsynsgruppe 2
 • flere tværgående udviklingsopgaver i organisationen.

Du er dygtig til at motivere medarbejderne og du er i stand til at omsætte Arbejdstilsynets overordnede mål til konkrete indsatser og resultater ude i tilsynet. Ligeledes skal du understøtte, at der skabes gode samar-bejdsrelationer både internt og eksternt.

Tilsynsarbejdet er tilrettelagt, så mange af de tilsynsførende arbejder på distancen – det giver naturligt en ekstra dimension i dagligdagen og din ledelse. Møder, videndelingsaktiviteter og koordinering af tilsynsplanlægningen foregår i tilsynscentret. Øvrige medarbejdergrupper arbejder fortrinsvis i centret.

Bliv vores nye kollega
Du har en stærk lederprofil og kan skabe trivsel, arbejdsglæde og resultater gennem en motiverende og anerkendende lederstil. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og
beslutninger.

Derudover forestiller vi os, at du har:
 • evne til at agere på områder med stor politisk opmærksomhed
 • erfaring med myndighedsudøvelse
 • evne til at indgå i en chefgruppe og til aktivt at være med til at udvikle opgaveløsning og samarbejde
 • erfaring med arbejdsmarkedsforhold
 • erfaring med overordnet styring og opfølgning på komplekse opgaver
 • evne til at koordinere, planlægge og styre mange forskellige ressourcer og opgaver på samme tid
 • relevant erhvervserfaring, gerne fra en politisk styret organisation eller fra det private erhvervsliv.
 • en relevant akademisk baggrund, gerne med en teknisk - naturvidenskabelig profil eller tilsvarende.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers ar-bejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre, og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2019.

Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker på åremål for en 5-årig periode. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Der indgår test i ansættelsesforløbet.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail til tilsynsdirektør Sine
Louise Iversen med dine kontaktoplysninger på sli@at.dk alternativt kan du ringe på tlf. nr.7220 9711.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone
Clausen, Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf. nr. 2250 3847.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 27. februar 2019.

Vi forventer, at gennemføre 1. runde samtaler den 11. marts 2019.

Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
27-02-2019
Kviknummer:
LJA-70495496
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn