Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - social- og sundhedsassistent til plejecenter Snorrebakken blok AB det grå hus

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
22-02-2019

Vi søger en medarbejder pr. 1. april 2019 der udover det sundhedsfaglige kan og vil:

  • skabe en aktiv kultur, hvor der arbejdes rehabiliterende med udgang i beboernes mål og hvor beboerne har mulighed for aktiv deltagelse i de daglige gøremål.
  • skabe positive relationer, til beboerne og de pårørende
  • arbejde målrettet med relationerne beboerne imellem, så beboerne får mulighed for at opbygge ven – fællesskaber, med dem de bor sammen med.

Plejecenter Snorrebakken er en del af Center for Ældre. Plejecenter Snorrebakken består af 120 boliger og et fælleshus.

60 af boligerne og fælleshuset ligger i det grå hus. Huset er opdelt i 4 blokke af 15 lejligheder, med fælles stue og fælles køkken, så vi kan etablere leve/bo miljøer. I mellem de 4 blokke er fælleshuset der indeholder bl.a. en tandlægeklinik, administration og et stort aktivitetsrum.

De øvrige 60 boliger er indrettet i 3 selvstændige huse, det røde, gule og hvide hus. Husene er opdelt i hver 2 grupper med 10 lejligheder og en fælles stue med køkken. Disse boliger er forbeholdt ældre med specielle behov.

Stillingen er på 30 timer gennemsnitligt pr. uge i fortrinsvis i dagvagt, der er weekendvagt hver 2. weekend

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 22. februar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lissy Madsen 56922703.

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-70182295
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
IT
Beliggenhed