Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elever til Retten i Viborg

Retten i Viborg

Midtjylland
Oprettet:
28-01-2019
Udløber:
18-02-2019

Kontorelev ved Retten i Viborg

Ansøgningsfrist: 18. februar 2019

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole
Et meningsfuldt job

Er du fuld af gå-på-mod, engageret og interesseret i en lærerig elevplads indenfor offentlig administration? Så er du måske den, vi søger.

Retten i Viborg har 3 kontorelevstillinger ledige pr. 1. september 2019. Vi kan tilbyde en afvekslende og spændende hverdag. Du får et jobindhold, der giver mening, fordi du er med til at skabe tryghed og retssikkerhed i Danmark.

Hvad skal du lave?
Som elev ved Retten i Viborg kommer du til at arbejde med straffesager, civile sager, fogedsager, skiftesager, service og administration. Du vil blive oplært af fagligt engagerede kollegaer, og du vil i hver afdeling have tilknyttet en oplæringsansvarlig.

Du får ansvar for egne opgaver og stor kontakt til rettens brugere.

Skoleforløb og elevseminarer
I løbet af din elevtid vil du få kontakt med mange andre domstolselever både i dagligdagen og på årlige elevseminarer. Uddannelsen varer to år, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer den praktiske oplæring hos os med skoleophold på Viborg Handelsskole fordelt over hele perioden. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Karrieremuligheder
Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for spændende og selvstændige arbejdsopgaver indenfor Danmarks Domstole og hos vores samarbejdspartnere. Det kan for eksempel være i advokatbranchen, hos politiet eller Anklagemyndigheden – eller i en anden offentlig myndighed.

Vi forventer, at du:
- er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt
- har flair og interesse for IT
- er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
- har et godt humør og gode samarbejdsevner
- er positiv, engageret og fleksibel
- vil bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø, hvor vi ofte har travlt

Derudover forventer vi, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du et HG-bevis med direkte adgang til specialet offentlig administration.

Vi tilbyder:
- et spændende og afvekslende job
- stor selvstændighed i opgaveløsningen
- et godt arbejdsklima blandt gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden
- en alsidig og kompetencegivende elevuddannelse

Løn- og ansættelsesvilkår
Elevtiden begynder den 1. september 2019.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Ansøgning
Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen”. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbevis, udtalelser m.fl. Alle ansøgninger læses og behandles via rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde, ikke kan forventes at blive behandlet.


Ansøgningsfristen er den 18. februar 2019 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 10.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige ved Retten i Viborg, Carina Kruse Hedegaard pr. tlf. 99683048 eller mail ckh@domstol.dk. Du kan læse mere om Retten i Viborg på http://www.domstol.dk/viborg.

Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Danmarks Domstole omfatter 24 byretter, Østre og Vestre Landsret, Højesteret, Tinglysningsretten, Domstolsstyrelsen samt Procesbevillingsnævnet.

Praktisk information
Oprettet:
28-01-2019
Udløber:
18-02-2019
Kviknummer:
LJA-70151510
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed