Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DSA og AVU dansk og matematik til Næstved Afd.

VUC Storstrøm

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
13-12-2018
Udløber:
19-01-2019

Vi søger
Til vores afdeling i Næstved søger vi flere undervisere til AVU til dansk som andetsprog, dansk og matematik - evt. også gerne med engelsk og IT.

Ansættelsen løber fra snarest muligt til sommeren 2019.

 

Vi tilbyder
Kursisterne spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker.

 

Du møder engagerede lærere som sammen med uddannelseschefen og øvrige medarbejdere, vil tage godt imod dig.

 

I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

 

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser hos VUC Storstrøm.

 

Forventninger
Du er uddannet folkeskolelærer med dansk og matematik som linjefag samt dansk som andetsprog. Har du undervisningserfaring er dette selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du brænder for dit fag og har lyst til at formidle din faglige viden. Interesse og kompetencer inden for anvendelse af it i undervisningen vil være en fordel.

 

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Frederik Frederiksen for yderligere oplysninger på mobil 21552535 eller på mail frf@vucstor.dk.

 

Løn
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 18. januar 2019

Stillingerne ønskes besat d. 1. februar eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Praktisk information
Oprettet:
13-12-2018
Udløber:
19-01-2019
Kviknummer:
LJA-68827536
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed