Menu

Dygtig studentermedhjælper til Fiskeristyrelsens Økonomiafdeling

Fiskeristyrelsen i København

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-06-2019
Udløber:
01-07-2019

Synes du at arbejdet med økonomi er lige sagen? Og har du lyst til at lære, hvordan det er at arbejde med alt fra finanslov, refusion af midler fra EU til regnskab? Kan du godt lide at samarbejde, at formulere dig skriftligt og behandle komplekse beregninger, så er du måske vores nye studentermedhjælper i Økonomi.

Økonomi – nytænkning og handlekraft

Fiskeristyrelsens økonomiafdeling arbejder med at udvikle rammerne for det primære erhverv i Danmark med fokus på erhvervsstøtte til fiskere. Det gør vi gennem vores arbejde med EU-forvaltning, politikudvikling og design af støtteordninger. Herudover arbejder vi med minister-, departements- og direktionsbetjening. Afdelingen arbejder med det danske Hav- og Fiskeriudviklingsprogram, EU's og nationale støtteordninger samt generel styring af driftsopgaver.

Du bliver en del af Team Økonomi & Tilskudsudbetaling, der har ansvaret for tilskudsøkonomi, driftsøkonomi og regnskab på tværs af styrelsen. Af de vigtigste opgaver i teamet kan nævnes bidrag til finanslovsprocessen, løbende budgetopfølgning, ledelsesinformation, afrapportering til EU-kommissionen, løbende drifts og regnskabsopgaver. Opgaverne løses i tæt samarbejde med andre af styrelsens kontorer og afdelinger. Økonomi & Tilskudsudbetaling er et dynamisk team, som har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø. Teamet består af i alt ti dygtige og engagerede medarbejdere med tværfaglig baggrund.

Om opgaverne

Dine opgaver som studentermedhjælper vil bestå af at hjælpe dine kollegaer med at løse diverse opgaver i teamet f.eks. ved at udtrække data fra økonomisystemer, indsamle bidrag fra andre enheder i styrelsen og hjælpe til ved de økonomiske afrapporteringer. Afhængig af dine interesser og kompetencer vil du desuden få mulighed for at arbejde med andre ad hoc opgaver.

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse sandsynligvis inden for økonomi eller samfundsvidenskab. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, er analytisk stærk, dygtig til tal og har interesse for økonomi.

Vi forventer, at du:

  • har god økonomisk og talmæssig forståelse
  • behersker Excel på rimeligt niveau
  • er servicemindet og selv opsøger arbejdsopgaver - også de praktiske
  • har gode samarbejdsevner og arbejder struktureret
  • kan lide nye udfordringer og kan håndtere forskelligartede opgaver
I stillingen har du mulighed for at blive dygtig til det økonomiske håndværk i en styrelse med en stor tilskudsøkonomi. Det er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads med mange samarbejdsflader. Her er et godt kollegialt sammenhold på tværs af enheder og teams. Vi arbejder efter værdierne nytænkning, åbenhed, faglighed, ansvarlighed og engagement.

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge og arbejdet kan tilrettelægges fleksibelt ift. din undervisning og eksamener.

Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisation (OAO) - Det statslige område og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/STAT).

Ansættelsesområdet er Fiskeristyrelsen, og tjenestested er Nyropsgade 30, 1780 København V.

Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Holger Jacobsen Kirkedal på tlf. 72 18 56 12 eller fuldmægtig Pinar Tilif på tlf. 72 18 58 71.

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og evt. eksamensbevis for bacheloruddannelsen skal være modtaget senest mandag den 1. juli 2019 kl. 12:00. Samtaler forventes afholdt i uge 27.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Udenrigsministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 240 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt Regional Kontrol Øst og Regional Kontrol Vest.Gem i min profil
Kontakt

Fiskeristyrelsen i København

 
Nyropsgade 30
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2019
Udløber:
01-07-2019
Kviknummer:
LJA-74049119
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Økonomi,
Kontor og administration
Beliggenhed