Menu

Faglærer til vvs-uddannelserne (genopslag)

HANSENBERG

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
26-06-2019

Har du indsigt i og kendskab til moderne styringsteknik inden for vvs-området, og har du lyst til at dele ud af din viden?

Som en del af vores fremadrettede strategi om at øge omfanget af kurser på efteruddannelses­området søger vi en kompetent og engageret underviser til vvs-uddannelserne, og vi kan bl.a. tilbyde:

  • et nyindrettet undervisningsmiljø med det nyeste udstyr
  • et team, som brænder for unge menneskers læring
  • et inspirerende og innovativt læringsmiljø.

Jobbet
Du bliver en del af vvs-teamet under Teknia, som er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for håndværk og teknik. Vi uddanner tømrere, smede, mekanikere, tekniske designere og vvs’ere. Teknia har et fagligt udfordrende læringsmiljø, der afspejler branchens krav.

Vi forventer, at du i samarbejde med de øvrige teammedlemmer kan varetage undervisning, planlægning og koordinering samt udvikle vvs-området på HANSENBERG. Du kommer til at undervise på grund- og hovedforløb samt efteruddannelsesområdet.

Din profil
Du har stor passion for dine fagområder og har udpræget pædagogisk talent for at koble din teoretiske viden med det praktiske arbejde, så eleverne oplever en lærer, der har tjek på både teori og praksis.

Du er en tillidsvækkende person med et optimistisk livssyn, der kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle med og udvikle den enkelte elev optimalt – både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

Som udpræget teamplayer vil du gøre dit til, at teamet er velfungerende, målrettet og effektivt. Du arbejder struktureret og grundigt, og dine arbejdsopgaver følges helt til dørs. Fagligt sætter du en ære i at vedligeholde og udvikle dine kvalifikationer.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • har en videregående uddannelse som vvs-tekniker, vvs-installatør, maskinmester eller anden relevant uddannelse – og er skarp på energiområdet
  • har minimum 5 års praktisk erfaring
  • kan anvende diverse it-værktøjer på brugerniveau
  • har en bred almen viden på gymnasialt niveau med relevante fag på A-niveau eller er villig til at opnå det inden for de første år af ansættelsen
  • kan formulere dig ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk.

Kendskab til køleteknik er ønskeligt. A-certifikat vil være en fordel, men ikke et krav, da efteruddannelse vil finde sted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling med en prøvetid på 2 år. Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) samt pensionsordning på 18 %. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Dip­lomuddannelsen i erhvervspædagogik, jf. bekendtgørelse om erhvervsuddannelser kapitel 3, § 12. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest onsdag den 26. juni 2019 kl. 12.00. Samtaler vil blive gennemført løbende, så send derfor gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kim Fast på 61664330 eller kf@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.  

Gem i min profil
Kontakt

HANSENBERG

 
Skovvangen 28
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
26-06-2019
Kviknummer:
LJA-74028489
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
Andre jobs fra samme virksomhed
Syd- og Sønderjylland
Syd- og Sønderjylland
Syd- og Sønderjylland
Syd- og Sønderjylland