Menu

Adjunkt / lektor til professionsbacheloruddannelsen i skat

UC Syddanmark, Haderslev

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
19-06-2019

Har du en skattejuridisk baggrund og lyst til at undervise, så har du muligheden for at sætte dit præg på en ny spændende uddannelse indenfor skat.

Vi startede med det første hold studerende på professionsbacheloruddannelse i skat i efteråret 2019 på Campus Haderslev og glæder os til at byde en ny flok studerende velkommen til september. Det er dem, du skal være med til at uddanne.

Vi søger en adjunkt / lektor til en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. august 2019. Du må meget gerne kunne undervise i moms og afgifter. Måske har du også viden om andre dele af det skattefaglige område som uddannelsen rummer eller er villig til at sætte dig ind i det.

Om stillingen

Som adjunkt / lektor indgår du i et stærkt kollegialt fællesskab, der består af engagerede og uhøjtidelige medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. På uddannelsen bliver du en af de første fastansatte undervisere og er derfor med til at opbygge et fagligt miljø omkring uddannelsen. Vi forventer, at du vil indgå i faglig sparring og tværfagligt samarbejde med vores andre uddannelser. Stillingen rummer gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt stor indflydelse på indhold og metoder i undervisningen.

Dine opgaver

  • Undervisning og anden studieaktivitet på uddannelsen
  • Deltagelse i teamsamarbejde og arbejdsgrupper på uddannelsen
  • Undervisning og aktiviteter på efter- og videreuddannelse
  • Deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde
Dine kompetencer

Vi lægger vægt på, at du har

  • en skattejuridisk uddannelse på kandidat-, master- eller ph.d. niveau f.eks. cand.jur., cand.merc.aud. eller cand.merc.jur.
  • dokumenteret kendskab til og gerne erfaring med beskatning og rådgivning
  • lyst til at undervise og udvikle uddannelsen med de studerende for øje
  • lyst til at bidrage med din faglighed i det samlede underviserteam
  • lyst til at bidrage med din faglighed i forsknings- og udviklingsarbejde
Vi tilbyder

En spændende stilling med varierede og selvstændige arbejdsopgaver, et vedvarende fokus på udvikling og et team af engagerede og hjælpsomme kollegaer. Du bliver en del af et innovativt arbejdsmiljø med dygtige teoretikere og skarpe praktikere, hvor vi løfter i fællesskab. Samtidig er vi en del af et stort tværprofessionelt miljø på UC SYD og derfor kan der også være opgaver på andre campusser.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler. (Nr. 1065 af 4. juli 2016) og Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. (Nr. 1227 af 23. oktober 2018)

Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående positiv lektorbedømmelse

Mere information

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til konstitueret studieleder Margrethe Cæsar Bjerg, mcbj@ucsyd.dk, tlf. 7266 2926 eller adjunkt Ditte Greisen, dgre@ucsyd.dk, tlf. 457266 5082

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning via linket senest den 19. juni 2019 kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt d. 24. juni 2019.Om os

UC SYD uddanner lige nu ca. 6.300 studerende til professionsbachelorer. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyd designere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.Vi er 700 ansatte på fire campusser i Syd- og Sønderjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Gem i min profil
Kontakt

UC Syddanmark, Haderslev

 
Lembckesvej 7
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
19-06-2019
Kviknummer:
LJA-73912751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
Andre jobs fra samme virksomhed
Syd- og Sønderjylland
Syd- og Sønderjylland