Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor til Klinisk Biokemisk Afdeling

Aarhus Universitet

Vestjylland
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
17-06-2019

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en ekstern lektor til Klinisk Biokemisk Afdeling ved Hospitalsenheden Vest pr. 1. juli 2019 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsbegrænset deltidsstilling til den 31. august 2023 med varetagelse af op til 15 konfrontationstimer pr. år.

Institut for Klinisk Medicin
Som ekstern lektor på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 425 videnskabelige medarbejdere og lige så mange ph.d.-studerende, der samarbejder på tværs af fagområder. Som ekstern lektor vil du komme til at arbejde på Aarhus Universitetshospital eller et andet hospital i Region Midtjylland. Du kan læse mere om instituttet her (http://clin.au.dk/) og om fakultetet her (http://health.au.dk/).

Dine arbejdsopgaver
Som ekstern lektor bidrager du til udviklingen af instituttets fagområde gennem undervisning af høj international kvalitet. Dine primære opgaver er at tilrettelægge og gennemføre undervisning inden for den pågældende afdelings- eller enheds speciale og gældende studieplan. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kompetente kolleger.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Undervisning, forelæsninger, kurser og gennemførelse af eksaminer
 • At bidrage til udvikling af nye undervisningsaktiviteter
 • Vejledning af studerende, opgavestillelse og bedømmelse af skriftlige eksamensopgaver

Som ekstern lektor forpligter du dig til at varetage det aftalte antal årlige konfrontationstimer. Du kan ansættes til at varetage minimum 20 konfrontationstimer og som udgangspunkt maksimalt 30 konfrontationstimer pr. semester. Til hver konfrontationstime medregnes 2½ time til forberedelse. Ved ansættelse til 20 konfrontationstimer pr. semester vil der således blive udbetalt timeløn for 50 arbejdstimer pr. semester og ved 30 konfrontationstimer pr. semester vil der blive udbetalt timeløn for 75 arbejdstimer pr. semester.

Du refererer til institutleder Jørgen Frøkiær.

Dine kompetencer
Du har en baggrund inden for klinisk biokemi og har en ansættelse som læge ved den pågældende afdeling. Du har en solid praksiserfaring inden for klinisk biokemi og har lyst til at varetage undervisningen af lægestuderende i kliniske fag.

Det er en fordel, hvis du har undervisningsmæssige kvalifikationer.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk lektor Nete Hornung, e-mail hornung@clin.au.dk.

Arbejdsstedet er Institut for Klinisk Medicin, Gl. Landevej 61, 7400 Herning.

Aflønning
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter.

Timelønnen pr. arbejdstime udgør 247,01 kr. i grundbeløb (niveau 31. marts 2012). Beløbet udbetales i semestret normalt månedsvis bagud med 1/5, idet der ikke udbetales vederlag i månederne juli og august.

Ansættelsesgrundlag
 • Ansættelse som ekstern lektor forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
 • Herudover forventes yderligere kvalifikationer på højt niveau, f.eks. særlige specialer, kundskaber eller praksiserfaring opnået gennem ansættelse inden for fagets praksisområde. Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget.
 • Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (http://www.medarbejdere.au.dk/ansaettelsesbekendtgoerelsen).
 • Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter (https://www.medarbejdere.au.dk/aftale_om_eksterne_lektorer/).
 • Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter (http://www.medarbejdere.au.dk/stillingsstrukturen).

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Eksamensbevis
 • Publikationsliste, hvis relevant for stillingen
 • Undervisningsportfolio, hvis relevant for stillingen. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio (https://medarbejdere.au.dk/administration/hr/rekrutteringogonboarding/ansaettelse/videnskabeligtpersonale/undervisningsportfolio-ved-ansaettelse/)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet
 • Skabelon til ansøger – øvrige videnskabelige stillinger (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Skabelon_til_ansoeger_-_oevrige_videnskabelige_stillinger) skal udfyldes og uploades under feltet ’Ekstra dokumenter’

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/vejledning-for-ansoegere-til-vip-stillinger/).

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
17. juni 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
17-06-2019
Kviknummer:
LJA-73909676
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Sundhed,
Forskning og udvikling
Beliggenhed