Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelønnet køreplanlægger med ansvar for komplekse projekter - 20 timer pr. uge.

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
26-05-2019

Vil du være med til at styrke udnyttelsen af jernbaneinfrastrukturen i Danmark?

Kunder og Kapacitetsplanlægning – den enhed i Banedanmark, som har ansvar for at planlægge den optimale udnyttelse af kapaciteten på jernbanen i Danmark – søger en ny køreplanlægger som skal hjælpe os med at holde styr på de korrigerede køreplaner i forbindelse med kommende års store projekter.

Vi er en del af Banedanmark Trafik, og har ansvar for at udarbejde køreplaner for gods- og passagertrafikken på jernbanen. Vores mål er at skabe en robust og god køreplan, så der opnås høj kundepunktlighed og maksimal kapacitetsudnyttelse.

Sektionen er blandt andet ansvarlig for det løbende, daglige arbejde med at korrigere trafikken og køreplanerne, så der er plads til de mange store byggerier, og den løbende vedligeholdelse af banen. I de kommende år vil den trafikale planlægning i Banedanmark undergå store forandringer, ikke mindst som følge af nyt signalsystem, og krav om øget international koordinering af jernbanetrafikken. Vi står foran en masse nye krav og processer, og samtidig skal der – hver eneste dag – løftes en stor og vigtig opgave med at planlægge kapacitetsudnyttelsen. Vi søger en deltids-specialist, som kan hjælpe med at holde styr på de komplekse projekter.

Du får tjenestested i København, men 3. kvartal 2020 flytter arbejdsstedet til Ringsted. Der tale om en deltidsansættelse, hvor den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 20 timer. Den konkrete arbejdstid aftales dog løbende med din nærmeste leder ud fra en konkret opgaveplanlægning.

Koordinering, overblik og køreplanlægning
Du bliver en del af det hold, som er ansvarlige for det daglige arbejde med korrigeringer og udarbejdelse af reviderede køreplaner til jernbaneoperatørerne på banen. Det er et job, som kræver stor grundighed og selvstændighed, når der løbende skal tages stilling til, hvordan den bedste køreplan ser ud, og hvad det betyder for trafikken, når der sker ændringer på infrastrukturen.

Som køreplanlægger vil du få til opgave at udarbejde ændrede køreplaner i forbindelse med større projekter på fjernbanen. Vores nye kollega kan både arbejde selvstændigt og være en del af et hold, og er med til at drive vores fælles arbejde med at styrke køreplanlægningen.

Kendskab til jernbanen og forståelse for optimering
Det er en forudsætning, at du har erfaring med køreplanlægning og en fordel, hvis du allerede kan arbejde i vores IT-systemer, TPS og Pbase. Ligeledes er det en fordel, hvis du har en trafikal baggrund, eksempelvis som trafikleder.

Som køreplanlægger har du ansvar for både planlægningen af trafikafvikling og infrastrukturarbejder, hvilket kræver et stort overblik, et stærkt planlægningsgen og skarpe koordineringsevner. Det er køreplanlæggerens opgave at sikre, at puslespillet går op, og en struktureret tilgang til arbejdet hjælper dig langt i jobbet som køreplanlægger.

Vores ny kollega forstår at sætte sig i jernbanevirksomhedernes sted, og trives i samarbejde med mennesker med forskellige kompetencer. Det er en forudsætning, at du er god til selv at skabe struktur på dit arbejde, og grundig i din tilgang til arbejdet.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad. Basislønnen udgør pt. kr. 372.551,00 årligt og kr. 31.045,92 månedligt, svarende til kr. 193,64 pr. time. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand, vil du – efter en konkret vurdering – kunne bevare din tjenestemandsansættelse i lønramme 32.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pernille Vesterager Neergaard. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-73327318
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed