Menu

Teamleder til Bygningsøkonomi og -dokumentation i Bygningssekretariatet

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019

Har du lyst til at varetage ledelsesopgaven for to teams, der står for hhv. den digitale dokumentation samt økonomien omkring Aarhus Universitets bygningsmasse?

Aarhus Universitets bygningsmasse på ca. 700.000 kvm., er i de kommende år under stor forandring bl.a. pga. planerne om at udvikle det tidligere Kommunehospital på Nørrebrogade til Universitetsbyen. Samtidig har universitetet stor fokus på digitalisering inden for bygningsdrift og arealforvaltning.

Bygningssekretariatet, som er en del af AU Økonomi og bygninger, løser juridiske, økonomiske og praktisk/tekniske opgaver omkring bygningerne på universitetet. Vi har et uformelt og åbent miljø med kompetente og humoristiske kolleger. Vi lægger vægt på trivsel, udvikling, uddelegering, tillid og åbenhed i afdelingen.

Bygningsdokumentationsteamet står bl.a. for at

 • vedligeholde og kvalitetssikre FMsystemets indhold
 • opdatere tegninger
 • koordinere IKTaftaler vedr. byggeri og bygninger

Bygningsøkonomiteamet arbejder inden for rammerne af Aarhus Universitets bygningsøkonomimodel og varetager primært
 • den centrale budgettering, interne omkostningsfordeling og økonomiopfølgning på udgifter vedr. Aarhus Universitets bygningsmasse
 • opgaver vedr. ledelses og beslutningsunderstøttende information vedr. bygninger
 • håndtering af universitetets lejekontrakter
 • daglige regnskabsmæssige driftsopgaver

Som teamleder har du personaleansvaret for de 6 team-medlemmer og er faglig sparringspartner for både team-medlemmer samt kolleger og ledelse i øvrigt. Du løser også selv konkrete opgaver og er bl.a. involveret i arbejdet med masterplanen for den fremtidig udvikling af universitetets bygningsmasse og campus. I den forbindelse udarbejder du fx business cases og analyser vedr. bygninger ligesom du er med til at lave den centrale opfølgning på handleplaner på bygningsområdet.

Ledelseserfaring og konkrete erfaringer inden for ovenstående områder vægtes højt. Derudover vil det være et plus, hvis du har erfaringer med budgetprocessen i en eller flere større komplekse organisationer. Vi forventer, at du som ansøger både har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidat-niveau og indgående erfaringer med at bruge systemer som Dalux, Navision og Microsoft Office programmer – herunder især Excel.

Som person er du
 • God til at kommunikere, planlægge og koordinere
 • I stand til at sætte dig ind i og overskue en kompleks problemstilling fra flere vinkler ved at anvende såvel større mængder ”hård” data som øvrige ”bløde” informationer fra organisationen
 • Positiv og bidrager til et godt arbejdsklima
 • Struktureret og i besiddelse af en god ordenssans
 • Motiveret af at have en afvekslende hverdag, som kræver prioritering og overblik

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten med mulighed for at forhandle individuelle løntillæg.

Tiltrædelse 1. juli 2019 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til chef for Bygningssekretariatet Berit Kornbæk Boisen på bkb@au.dk eller telefon 30 82 30 74.

Samtaler forventes afholdt i uge 22-23.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
24. maj 2019

 

Gem i min profil
Kontakt

Aarhus Universitet

 
Trøjborgvej 82
Telefon: -
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73249251
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Økonomi- og Indenrigsministeriet
Storkøbenhavn
Områdekontor Østerbro
Storkøbenhavn
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus