Menu

Aarhus Universitet søger en konsulent med betydelig erfaring til at styrke samarbejdet mellem universitet og erhvervsliv

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
28-04-2019

Grib chancen for et alsidigt og krævende job, hvor du arbejder strategisk og kommer tæt på beslutningsprocesserne i Aarhus Universitets erhvervssamarbejde. Du får en spændende og udfordrende hverdag i et ambitiøst miljø.

Aarhus Universitet er blandt verdens 100 bedste universiteter og arbejder efter højeste kvalitet i uddannelse og forskning med et stærk engagement i samfundsudviklingen. Stillingen er placeret i Erhvervsstaben, som bistår universitetsledelsen i at udvikle og koordinere AU’s samarbejde med virksomheder, kommuner m.fl. Se her (https://medarbejdere.au.dk/administration/administration/erhvervsstaben/)

Spændende opgaver
Du får ansvaret for at koordinere og forberede rektors (og den øvrige universitetsledelses) møder med virksomheder, herunder udarbejde præsentationer, skrive sagsfremstillinger og lave mødeforberedelse.

Det bliver også din opgave at deltage i møder med både nuværende og fremtidige samarbejdspartnere i erhvervslivet, og efterfølgende eksekvere på beslutningerne i samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Du får rig mulighed for at gøre brug af dine analytiske og strategiske evner, samt evnen til dialog som sparringspartner for kolleger og samarbejdspartnere. I Erhvervsstaben vil du også blive involveret i analyseopgaver som f.eks. forberedelsen og implementeringen af universitetets kommende ”iværksætterfabrik”.

Profil
Vi søger en dygtig kollega, der kan skabe resultater og udvikling gennem et stærkt samarbejde, både internt og eksternt i erhvervslivet. Du har erfaring med lignende opgaver og gerne indsigt i både det private erhvervsliv og universitetssektoren. Du arbejder systematisk, detaljeorienteret og går til opgaverne med godt humør, er serviceminded og fleksibel. Du respekterer tidsfrister og bevarer overblikket, også når der er travlt. Du afslutter dine arbejdsopgaver med høj kvalitet, og du er stærk i dialog og kommunikation - i såvel skrift som tale.

Vi ser gerne en ansøgning fra dig, hvis du har

  • viden om og erfaring med samarbejde mellem universitet og det private erhvervsliv
  • lyst til at sætte dette i spil på Aarhus Universitet, tæt på universitetsledelsen
  • mod på at gøre en forskel sammen med engagerede kolleger, med stort ansvar og oftest i et højt tempo
  • relevant akademisk uddannelse
  • kendskab til og gerne et godt netværk i universitets- og uddannelsesverdenen
  • personlig autoritet og gennemslagskraft
  • netværksforståelse, og erfaring med projektledelse og ledelsesbetjening.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, præget af en uformel omgangstone og med faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger kan fås hos leder af AU’s Erhvervsstab Kirsten Jensen, e-mail kj@au.dk, mobil 2778 2866.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og arbejdsstedet er Aarhus Universitet, Erhvervsstaben, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C.

Første samtalerunde ligger 6. og 7. maj 2019. Ansøgere, der går videre til anden runde, skal være indstillet på at medvirke i en test.

Tiltrædelse: snarest muligt og senest 1. august 2019.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest søndag den 28. april 2019.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

Gem i min profil
Kontakt

Aarhus Universitet

 
Nordre Ringgade 1
Telefon: -
Praktisk information
Oprettet:
12-04-2019
Udløber:
28-04-2019
Kviknummer:
LJA-72500841
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration
Sydsjælland inkl. Møn
Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Brønderslev
Nordjylland
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Storkøbenhavn
Andre jobs fra samme virksomhed