Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefdistriktstandlæge, Aasiaat, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
14-04-2019

Distriktstandlæge til Aasiaat

Trives du i et selvstændigt arbejde, hvor alle dine kompetencer kommer i spil?

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Selvom der forventes en høj grad af selvstændighed, så er der mulighed for fagligsparring med kollegaer. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date.

I Grønland er der ikke to dage som er ens

  • Som tandlæge i Aasiaat møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge i byen og ud til yderste bygd i distriktet. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.
  • I Aasiaat er der tre tilhørende bygder. Disse bygder besøges hvert år, hvor der foretages undersøgelser og behandlinger. Du vil have mulighed for at deltage i disse bygdebesøg, hvor du kommer helt tæt på den grønlandske kultur og gør brug af alle dine faglige kompetencer.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor mange aspekter i tandplejen. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

Du har ret til selvstændigt virke

  • Da du udfører mange behandlinger selvstændigt, så er det vigtigt du har stor faglig erfaring og ret til selvstændigt virke.
  • Du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder. Dette er afgørende, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen. Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

Langrend og hundeslæde ved Diskobugten

Aasiaat er en by er beliggende ved Diskobugten med ca. 3000 indbyggere. Hertil kommer tre bygder. Her er storslået natur, med mulighed for langrend på ski, hundeslædeture over isen om vinteren og foråret, men også vandreture i den vidunderlige natur om sommeren. Aasiaat by tilbyder bl.a. velassorterede forretninger, gymnasium, skoler og daginstitutioner, samt mange forskellige fritidsaktiviteter.

Tiltrædelse: 1. juni 2019 eller efter aftale.

Vi tilbyder både fastansættelse og vikariat af minimum tre måneder, hvor ansøgere med ønske om fastansættelse er at foretrække. 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903106 

Ansøgningsfrist 14. april 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94, mobil (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
14-04-2019
Kviknummer:
LJA-71531694
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed