Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til ny central prøvelsesmyndighed

Statsforvaltningen, Afdeling Odense

Fyn
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
02-04-2019

Jurist til ny Central Prøvelsesmyndighed i OdenseVil du være en del af et nyåbnet kontor med fantastiske og engagerede kolleger så læs videre her.

Til vores nyetablerede centrale myndighed, hvor vi påser ægteskabsbetingelserne for udenlandske par, der ønsker at blive gift i Danmark, søger vi lige nu endnu en dygtig jurist.

Arbejdsopgaver

Som juridisk fuldmægtig i vores kontor skal du behandle ansøgninger om vielse for alle par, hvor begge ikke er danske statsborgere, eller hvor begge ikke har tidsubegrænset ret til ophold i Danmark.Vi behandler alle ansøgninger uanset hvor i landet parret ønsker at blive viet.

Du skal påse at betingelserne for at indgå ægteskab er opfyldte, herunder behandle de sager, hvor der kan være mistanke om proforma eller misbrug af rettigheder.

Ansøgere med særlige sprogkundskaber herunder gode engelsk og tyskkundskaber vil blive foretrukket. Du bedes i din ansøgning tydeligt angive eventuelle sprogfærdigheder.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er en dygtig jurist, og at du er indstillet på at arbejde i et dynamisk og nystartet miljø. Du vil komme til at arbejde i et kontor, hvor der stilles høje krav både til kvaliteten i arbejdet og til en kort og effektiv sagsbehandlingstid.Du skal være personlig robust, innovativ og fleksibel samt have lyst til et arbejde præget af et højt arbejdstempo.Kendskab til området er en fordel, men ikke en betingelse.
Vi tilbyder

  • Et spændende job i et nyt kontor præget af høj faglighed.
  • Muligheden for at blive en del af et dynamisk team med gode kolleger og højt til loftet.
  • Et arbejdsliv hvor ikke to dage er ens.
  • Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.
Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten. Arbejdsstedet vil være i Odense.Stillingen er på fuld tid.Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Britt Egeskov på tlf.: 72 56 80 21.Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv, eksamenspairer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside senest torsdag den 2. april 2019.Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 10. april 2019.Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund


Praktisk information
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
02-04-2019
Kviknummer:
LJA-71324543
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed