Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til stilling som laboratorie-assistent til videnskabeligt studie om fødselsdepression

SSI

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
05-03-2019

Er du interesseret i forskning og laboratoriearbejde og vil du gerne prøve at arbejde sammen med nogle af de bedste inden for deres felt? Så søger Statens Serum Institut, Afdeling for Epidemiologisk Forskning, en laboratorieassistent til et videnskabeligt studie omhandlende fødselsdepression hos nybagte mødre.

Om projektet
Biomarkører hos Nybagte Mødre er et nationalt og internationalt studie af fødselsdepression hos kvinder og de biologiske mekanismer bag. Forskningsprojektet er ledet af en forskningsgruppe på Statens Serum Institut, deriblandt professor Mads Melbye, professor og psykiater Poul Videbech og ph.d.-studerende Marie-Louise Rasmussen varetager den daglige drift. Projektet er baseret i København, men der skal indhentes biologiske prøver i Aarhus.

Dit arbejde:
Dine primære arbejdsopgaver vil være at indsamle prøver (blod og urin) og spørgeskemaer fra nybagte mødre i deres eget hjem, som er bosiddende i Aarhus Kommune. Der vil også være lidt laboratoriearbejde i forbindelse med behandling af blodprøverne i laboratoriet, som vil foregå i Aarhus.

Dine faglige og personlige kvalifikationer:
Du har kørekort og studerer på en sundhedsfaglig uddannelse, fx medicin, sygepleje, bioanalytiker eller lignende, og du har erfaring med blodprøvetagning.

Derudover er du pligtopfyldende og trives med at tage ansvar idet projektgruppen hovedsageligt befinder sig i København. Det er vigtigt, at du er en rummelig person idet du skal snakke med nybagte mødre med forskellige psykiske udfordringer.

Det er en fordel hvis du har egen bil samt laboratorieerfaring, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:
Du vil blive del af en anerkendt forskningsgruppe, hvor du lærer at indsamle forskningsdata. Jobbet giver ydermere mulighed for at få mere viden om laboratoriearbejde og kvinder med fødselsdepression.

Stillingen er på 8 timer om ugen i 10 måneder.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som laboratorieassistent i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser om laboranter samt kapitel 6 vedr. timelønnede.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til projektleder Marie-Louise Rasmussen tlf. 3268 8339.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10 og vil foregå i Aarhus.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
05-03-2019
Kviknummer:
LJA-70622642
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed