Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne HR-medarbejdere søges til spændende stillinger ved Midt- og Vestjyllands politi

Midt- og Vestjyllands Politi

Vestjylland
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
22-02-2019

Holstebro, Midt- og Vestjyllands Politi

Om jobbet
Stillingen er placeret i politikredsens HR-afdeling, som består af en personaleadministrativ-, en tjenesteplanlægnings- og en uddannelsesenhed.

Opgaver
Dine opgaver vil består af personale- og lønadministration – herunder sagsbehandling vedr. interne og eksterne stillinger, lokalløn/ny løn, dataregistrering, kontrolopgaver, rapportering til ledelsen m.m.
Du vil bl.a. deltage i projekt- og procesarbejde indenfor afdelingens områder, forestå uddannelse og generel vejledning af politikredsens ansatte.

Kompetencer
En medarbejderen skal møde de kompetencekrav, der stilles til medarbejderniveauet i politiet, hvilket bl.a. indebærer at evne at omsætte faglig viden til konkret resultatskabende adfærd og sikre kvalitet i opgaveløsningen.
Du optræder serviceminded, professionelt og etisk korrekt i samarbejdet med både kolleger, interne og eksterne samarbejdsparter – og kan udvise den nødvendige handlekraft og træffe effektive beslutninger. Du har vilje og evne til at indgå i samarbejdsrelationer med andre og er i stand til at håndtere konflikter gennem en åben og lydhør tilgang.
Det er vigtigt, at du interesserer dig for kolleger og bidrager til trivsel i kredsen og i den enkelte enhed.

Uddannelses- og erfaringskrav
Vi forventer, at du har en administrativ kontorfaglig uddannelse med erfaring indenfor HR med sagsbehandling af komplicerede personalesager og SAP.

Du har gode kommunikative egenskaber, er serviceminded og er robust og i stand til at arbejde under pres.

Vi tilbyder spændende arbejdsopgaver i et aktivt arbejdsmiljø blandt engagerede medarbejdere, hvor vi lægger stor vægt på god trivsel og fleksibilitet i dagligdagen

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i Staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fælles overenskomst.

Arbejdsstedet vil være Stationsvej 74, 7500 Holstebro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan bliver sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sektionsleder Kim Steiniche, tlf. 20 20 77 58

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Midt- og Vestjyllands Politi
Midt- og Vestjyllands Politi er landets geografiske største politikreds og har knap 1200 ansatte fordelt på hovedstationen i Holstebro samt lokalstationer i Herning, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Thisted og Viborg.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-70591785
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland
Andre jobs fra samme virksomhed