Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statsforvaltningen søger kontorfunktionær til afdeling Ringkøbing

Statsforvaltningen, Afdeling Ringkøbing

Vestjylland
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
10-02-2019

Statsforvaltningen søger kontorfunktionær til afdeling Ringkøbing

Statsforvaltningens søger kontorfunktionær særligt til varetagelse af opgaver omkring Statsforvaltningens arkiver.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.


Opgaver
Din primære arbejdsopgave vil være at klargøre papirarkivalier til aflevering til Rigsarkivet, herunder gennemgå og sortere arkivsager. Opgaven omfatter desuden indtastning i Rigsarkivets elektroniske afleveringssystem.

Arbejdet vil tillige bestå i organisering af de resterende arkivsager og journalarbejde, herunder håndtering af elektronisk og fysisk post, journalisering i elektronisk sagsbehandlersystem mv.

Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til kvaliteten i arbejdet.


Kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at

  • du har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig bagrund eller erfaring,
  • du er udpræget systematisk og omhyggelig samt har øje for detaljen,
  • du er effektiv og målrettet,
  • du kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder
Et job i et kontor præget af høj faglighed og med et godt socialt miljø, hvor vi sætter pris på humor og en uhøjtidelig omgangstone.

Du vil indgå i et team, der på nuværende tidspunkt består af 5 kontorfunktionærer.


Ansættelsesvilkår
Arbejdsstedet er Statsforvaltningen, Afdeling Ringkøbing og ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner.

Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).


Yderligere oplysninger
Ønskes yderligere oplysninger om arbejdsopgaverne, kan du henvende dig til afdelingsleder Lisbeth Langerskov, tlf. 7256 8361

Familieretshuset:
Den 1. april 2019 skal alle opgaver for brudte familier løses i et nyt, enstrenget familieretligt system. Indgangen til systemet bliver det nye Familieretshus.
Ansøgningerne bliver screenet og visiteret til det forløb, som passer til den enkelte families behov Her vil der bl.a. være fokus på at styrke forældrenes samarbejde om barnets trivsel med en konflikthåndterende tilgang. Barnets trivsel er det bærende hensyn, og der oprettes derfor en særlig børneenhed med en kontaktperson til barnet.


Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, CV, eksamenspairer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside senest den 22. januar 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 25. januar 2019.

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
10-02-2019
Kviknummer:
LJA-69562710
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed