Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med sagsbehandling i Skattestyrelsen

Skatteforvaltningen, Struer

Vestjylland
Oprettet:
14-12-2018
Udløber:
14-01-2019

Vil du gerne blive ekspert inden for dødsboområdet? Har du lyst til at arbejde med meget alsidige og specialiserede opgaver, og vil du gerne videreuddanne dig inden for skatteområdet? Så har du nu muligheden for at blive en del af et fagligt dygtigt team placeret i Struer.Sagsbehandling af skiftede dødsboer


Vi behandler dødsboer fra hele landet – små som store dødsboer inden for lønmodtagere, erhvervsdrivende og hovedaktionærer mv. Vi arbejder med skatteregler og juridiske skifteformer i tæt samarbejde med skifteretterne, bobestyrere, advokater og private personer, som er udpeget som bobehandler. Arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • At foretager kontrol af indkomstopgørelser med særlig fokus på kapitalgevinster, herunder den skattemæssige behandling af året før dødsåret, samt korrekt opgørelse af mellemperiodeskat og boskat

  • Sikre korrekt værdiansættelse af boets aktiver og passiver.
Dine faglige og personlige kompetencer
Vi søger medarbejdere, der har god regnskabsforståelse og skattemæssig erfaring. I mange af vores dødsboer indgår kapitalgevinster, hvorfor kendskab til aktieavance, ejendomsavance og andre kapitalgevinster vil være en fordel. Dog er vi klar til at tilbyde dig uddannelse eller brush-up inden for disse områder.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt og sammen med kollegaer. Ligeledes er det vigtigt, at du er resultatorienteret og kan bevare overblikket.Herudover forventer vi, at du arbejder struktureret med dine opgaver, er dygtig til at prioritere og har evnen til at kommunikere med såvel borgere som professionelle rådgivere og skifteretter, både mundtligt og skriftligt.

Din nye enhed
Din enhed er en del af Skattestyrelsen og består på nuværende tidspunkt af 21 medarbejdere. Enheden er præget af engagement, og der er et godt socialt miljø med en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone.


Vi kan tilbyder dig alsidige, spændende og udfordrende opgaver med høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse.
Du vil ligeledes få ansvar og gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kollegaer samt en stor grad af faglig sparring.


Vi arbejder med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.Hvis du vil vide mere om Struer som by eller om arbejdsopgaverne, så klik her!


Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest den 14. januar 2019 via linket ”søg jobbet”. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende funktionsleder Dorte Østerby på tlf.: 72 38 47 04, som træffes bedst i ugerne 51, 1 og 2.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. januar 2019.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutionerArbejdsstedet er indtil videre Fabriksvej 13, 7600 Struer.Vi gør opmærksom på, at vi indhenter straffeattest forud for ansættelsen.Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Praktisk information
Oprettet:
14-12-2018
Udløber:
14-01-2019
Kviknummer:
LJA-68857890
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed