Menu

Undervisere til HTX og EUX

HANSENBERG

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
07-06-2019
Udløber:
21-06-2019

HANSENBERG Tekniske Gymnasium sprænger rammerne – vil du være med til at udfylde de nye rammer?

Vi er i den dejlige situation, at vi på grund af et rigtig stort optag opretter endnu to klasser pr. 1. august – en HTX-klasse og en EUX-klasse. Derfor søger vi to nye kolleger, der kan og vil være med til at udvikle vores allerede fantastiske arbejds- og læringsmiljø. Du får dygtige og kompetente kolleger og topmotiverede elever, der har valgt netop HANSENBERG Tekniske Gymnasium, fordi de her får den studentereksamen, der giver adgang til flest videregående uddannelser.

Den ene underviser skal kunne dække to af fagene dansk, engelsk, samfundsfag og idéhistorie.
Den anden underviser skal kunne dække to af fagene biologi, kemi, bioteknologi og fysik.

På HANSENBERG Tekniske Gymnasium arbejder vi tæt sammen, vi har et velfungerende lærerværelse, hvor det er helt naturligt, at man hjælper hinanden. Aldersspredningen er stor og nøgleordene er gensidig respekt, samarbejde og godt humør.

Din profil
Du er en dygtig formidler og tør sætte dig selv i spil i undervisningen. Du kan skabe tillidsfulde relationer til eleverne, samtidig med at du har et stort fagligt og pædagogisk engagement og overskud.

Det er et ultimativt krav, at du kan lide at arbejde med de unge mennesker, der har valgt at gå på vores gymnasium. De stiller høje krav til faglighed, læringsmiljø og studiemiljø, hvilket er hårdt arbejde, men der er selvfølgelig plads til både fredagscafé og fester. Også det skal du være med til at understøtte.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • har en relevant uddannelse på kandidatniveau
  • er fuldt fortrolig med brugen af digitale medier og programmer.

Har du undervisningserfaring og evt. pædagogikum, er det naturligvis et plus.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på fuld tid efter gældende overenskomst mellem de forhandlingsberettigede organisationer. Der er mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Pensionsordning betalt af skolen. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Har du ikke allerede det fælles gymnasiale pædagogikum, skal du gennemføre dette i de første år af ansættelsen. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse den 1. august 2019.

Sådan søger du
Du søger via HANSENBERGs hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest fredag den 21. juni 2019 kl. 8.00. Samtaler gennemføres løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Marianne Breinhild Johansen på 7932 0520 eller mbjo@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelses­forløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.

HANSENBERG Tekniske Gymnasium er et gymnasium, hvor skolekulturen er præget af høj faglighed, tværfagligt samarbejde i teams og praktiske projekter i skolens eksperimentarium, XHOUSE. Læs mere på
www.hbgym.dk.

Gem i min profil
Kontakt

HANSENBERG

 
Skovvangen 28
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2019
Udløber:
21-06-2019
Kviknummer:
LJA-73949008
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Andre jobs fra samme virksomhed
Syd- og Sønderjylland