Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar til 100 dages lønnet praktik i Vejdirektoratet? - så kig her!

Vejdirektoratet – Skanderborg

Østjylland
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
17-06-2019

Som ingeniørpraktikant i Vejdirektoratet arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag. Du vil blive en del af et erfarent og fagligt stærkt hold, og du vil få mulighed for at udvikle dig i flere faglige retninger.

Din arbejdsdag/dine arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde med projektering af trafikafvikling og eventuel følge op i selve anlægsfasen. Du vil få erfaring med sagsbehandling i forhold til at give tilladelser til, at entreprenører færdes på statsvejene samt det, at få lov til at grave i eller langs statens veje.

Din profil:

  • Du er ikke bange for at tage fat, og du kan selvstændigt kaste dig ud i opgaverne
  • Du kan bruge teorien fra studiet i dine daglige arbejdsopgaver
  • Du har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads og er interesseret i, hvad vi laver på vejområdet
  • Du kan begå dig på dansk både i tale og skrift
Løn og ansættelsesvilkår:

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Trafikafvikling Vest Øst på adressen Thomas Helsteds Vej 11,8660 Skanderborg.

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen og du vil få løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 17. juni 2019. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter fristens udløb. Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du er studerende og kan fremsende dokumentation herfor. Det er også et krav, at du har et gyldigt kørekort (kategori B). Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup på mail sckj@vd.dk eller telefon 7244 2424.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
17-06-2019
Kviknummer:
LJA-73813208
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed