Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fejlretningskoordinator

Banedanmark, Trafik, Carsten Niebuhrs Gade 14

Storkøbenhavn
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
02-06-2019

Har du en sikringsteknisk baggrund, og vil du være med til at sørge for, at togene kører til tiden?

Fejlretningskoordinator (FKO) søges, med tjenestested i RFC København. Du vil indgå i et samarbejde med din FKO-kollega, de vagthavende samt trafiklederne i Trafikstyring Øst. Derudover vil du blive en del af et fagligt fællesskab med fejlretningskoordinatorer fra andre af Banedanmarks sektioner, fordelt over hele landet, hvor i kan sparre med hinanden, dele erfaringer og udveksle idéer.

Koordinering af fejlretning på Banedanmarks infrastruktur
Det bliver dit ansvar at varetage visitering af infrastrukturfejl, supporterer fejlretningspersonale og bl.a. registrere data omkring tekniske fejl. Det forventes, at du koordinerer al fejlretning i Trafikstyring Østs område, så togene overholder køreplanerne bedst muligt. Dit arbejde består i at analysere fejltyperne og vurdere hvilke opgaver, der er vigtigst at få løst først. Herefter tilkalder og informerer du fejlretnings- personale, som sikre fejlretningen bliver håndteret bedst muligt.

Fejlretningerne spænder bredt og omfatter eksempelvis signal- og sporskiftefejl, sporfejl, stærkstrømsfejl samt vinterberedskab. Udfordringen er at vurdere hvilke konsekvenser, fejlretningen får for trafikken.

El-teknisk baggrund og analytisk sans
Du har en sikringsteknisk uddannelse. Herudover er det naturligt for dig at bruge en pc i dit daglige virke, og vi forventer, at du har erfaring fra jernbanen og praktisk erfaring med fejlretning.

Du har stærke analytiske evner, så du hurtigt kan skabe overblik over hvilken fejltype, der er tale om, og hvilken konsekvens det vil få for trafikken. Da du er i kontakt med både entreprenører, stationsbestyrere og andre involverede, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og er samarbejdsvillig. Derudover er du udadvendt og engageret i at udvikle samarbejdet mellem de tekniske og trafikale enheder. Sidst men ikke mindst trives du i en uforudsigelig hverdag, hvor to fejlretninger ikke er ens, og du motiveres af at koordinere fejlretningerne, så togene kører til tiden.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 3 Hovedstad i henhold til sidstnævnte organisationsaftale. Basisløn udgør pt. kr. 372.551,00 pr. år og kr. 31.045,92 pr. mdr. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Er du tjenestemand bevarer du din ansættelse i lønramme 30.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Teamleder Erik H. Andersen i tidsrummet 09.00 – 13.00 ma-fr på tlf 82342001.
Send os din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73327313
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed