Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriets departement søger fagligt stærke og engagerede jurister til HR

Skatteministeriet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
21-02-2019

Skatteministeriet er i rivende udvikling, og vi søger derfor ambitiøse og engagerede jurister med interesse for - og gerne erfaring med - personalejura, som har lyst til at yde kompetent og målrettet ledelsesrådgivning og bidrage til strategisk funderet organisationsudvikling. Hvis du er en faglig stærk jurist med lyst til at arbejde i et dynamisk, politisk miljø med en omskiftelig hverdag, så er det måske dig, vi har brug for.

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

Om jobbet i Strategisk HR og Analyse
Du vil blive en del af kontoret Strategisk HR og Analyse, der som del af afdelingen Koncernstyring har et centralt strategisk og rammesættende ansvar for HR-området på tværs af Skatteministeriets koncern. I dialog med vores HR-faglige styrelse, Administrations og Servicestyrelsen, løfter vi en væsentlig opgave med at sætte retning for HR i hele koncernen, samtidig med at vi leverer strategisk funderede HR-løsninger i departementet med særligt fokus på kompetent rådgivning og understøttelse af departementets chefgruppe.

Kontorets opgavefelt spænder bredt over bl.a. analyser og tilsyn, bistand til rekrutteringer og organisationsudvikling samt udvikling af HR-koncepter, retningslinjer og politikker. Kernen i vores arbejde er et vedvarende fokus på at skabe de bedst mulige rammer for en effektiv opgavevaretagelse gennem oplyste beslutninger, professionel styring, en klar koncernfælles retning, strategisk funderede forbedringer samt driftsprocesser af høj kvalitet på personaleområdet.

I kontoret er vi ca. 15 akademiske medarbejdere, heraf pt. 4 jurister, som har et højt fagligt niveau, og som arbejder effektivt uden at gå på kompromis med de produkter, vi leverer. Faglig sparring er højt prioriteret, og du vil få en hverdag i et ambitiøst miljø med spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Som jurist i Strategisk HR og Analyse behandler du – meget ofte med kort varsel – konkrete personalesager, komplicerede afskedssager, sager om stillingsændringer og klagesager. Derudover bidrager du til chefansættelser, stillingsanmodninger og åremålskontrakter.

Du indgår herudover i tværgående projekter inden for det personalejuridiske område bl.a. med udvikling af fremtidige procedurer og juridiske paradigmer og tværgående processer i hele koncernen. Herudover skal du bidrage til kontorets samlede opgaveløsning, og du kan således også skulle indgå i arbejdet med eksempelvis analyser, HR-processer og udarbejdelse af politikker og retningslinjer.

Du får en tæt kontakt til departementets chefer og en løbende kontakt til andre samarbejdspartnere i både departementet og den øvrige koncern.

Du vil få ansvar og faglige udfordringer, som modsvarer din erfaring og kompetencer, men du vil også have god mulighed for at udvikle dig og styrke din personlige og faglige profil.

Om dig
Du uddannet cand.jur eller cand.merc.jur og har formentlig relevant erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse. Du brænder for personalejura og er fortrolig med forvaltningsretten og offentlig ret og trives med både konkret sagsbehandling og mere udviklingsorienterede projekter.

Du kan lide skiftevist at arbejde tværfagligt med kolleger og arbejde selvstændigt med at oplyse en sag og dykke ned i fagstof. Du trives i et politisk hus, som er i konstant forandring, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn, der rækker ud over dine egne opgaver.

Du er hurtig til at analysere juridiske problemstillinger, har et godt overblik og kan skære en sag til i forhold til at finde en løsning inden for de givne rammer. Du bringer dog også gerne dine kompetencer i spil ved opgaver, der ikke alene er af juridisk karakter, men som kræver en mere helhedsorienteret indsats og et større procesfokus. Desuden karakteriserer det din arbejdsstil, at du er struktureret, initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og skabe grundlaget for beslutninger, ligesom du har en gejst og vilje til at lære.

Du er god til at kommunikere og kan formulere dig kort og præcist om svære og komplekse juridiske forhold. Du er god til at omsætte faglig viden til konkrete resultater og er procesorienteret i forhold at sikre fremdrift og samtidig få inddraget alle relevante parter.

Om at arbejde i Skatteministeriet
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring medarbejdere imellem er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 21. februar 2019 kl. 12:00. Der kan indgå test i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Estrid Johansen på tlf. 72 37 08 62.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70622644
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed